Vuokraamalla säästät rahaa, säilytystilaa ja ympäristöä

Edessä perheen yhteinen loma, vain matkarattaat puuttuvat? Vai suunnitteletko kenties pientä pintaremonttia, mutta laadukkaiden työkalujen hankinta mietityttää? Liizi-vuokraamo helpottaa elämää tekemällä vuokrauksesta vaivattomampaa kuin koskaan aiemmin.

Liittyypä tarpeesi sitten lapsiperheen arkeen, jokavuotiseen patikkaretkeen tai kenties kevätsiivoukseen, on tavaroiden hankinta aina harkinnan paikka. Harvoin tarvittavat tai vain määräajan käytössä olevat tavarat kuluttavat niin lomakassaa kuin remonttibudjettiakin. Tavaroiden säilytys vie myös paljon tilaa.

Tavaran paljous saattaakin yllättää elämän eri vaiheissa. Etenkin monet pienten lasten vanhemmat tuskailevat tavarapaljoutta sekä hankintoihin uppoavia euroja. Hyllyt ja varastot täyttyvät sinällään hyödyllisistä tarvikkeista, joista kuitenkin käytön jälkeen on työlästä hankkiutua eroon.

 

Vaihtoehtona vuokraus

Elämäntilanteet muuttuvat ja samalla myös tarve erilaisille kodin tavaroille ja välineille muuttuu. Toiset tavarat ovat tuiki tarpeellisia jokapäiväisen elämän helpottajia, toisia tarvitset vain harvoin mutta sitäkin enemmän.

Sen sijaan, että ostaisit kaiken tavaran omaksesi, voit myös vuokrata tarvikkeita. Esimerkiksi lapsiperheiden elämässä tavaroiden tarve muuttuu lasten kasvaessa. Pienokaisen ensisänky saattaa olla korvaamaton apu lapsen ensimmäisinä elinkuukausina mutta käy tarpeettomaksi lapsen kasvaessa. Samoin käy monen muunkin lastentarvikkeen kohdalla.

Vuokraamalla voit hankkia haluamasi tarvikkeen käyttöösi juuri itse haluamasi pituiseksi ajaksi. Kun tavara ei enää ole tarpeellinen, palautat sen takaisin. Näin tarpeettomiksi käyneet tavarat eivät jää varastoitaviksi ja aikanaan mahdollisesti edelleen myytäviksi.

 

Vuokraamalla vaivattomasti ja vastuullisesti

Vuokraus onkin sekä edullinen että ekologinen tapa saada vaikkapa juuri laadukkaat lastentarvikkeet käyttöösi juuri silloin, kun niitä tarvitset. Kaikkea tavaraa ei siis suinkaan tarvitse omistaa.

Liizi-vuokrauspalvelu mahdollistaa nyt helpon tavan saada käyttöösi tarvitsemiasi tavaroita juuri oman tarpeesi mukaan. Liizin avulla vältyt turhilta hankinnoilta ja suurilta investoinneilta.

 

Laaja valikoima kaikkien ulottuvilla

Verkossa toimivan vuokraamon valikoima ei rajoitu vain lastentarvikkeisiin vaan vuokrattavana on koko joukko retkeilyvarusteita, siivousvälineitä, työkaluja ja elektroniikkaa. Laadukkaiden välineiden avulla moni suunnitelma toteutuu helposti ja edullisesti.

Lapsen kanssa matkustava voi siis matkarattaiden hankinnan sijaan tehdä vain varauksen tuotteesta Liizin verkkopalvelussa ja noutaa kätevät, matkantekoa helpottavat rattaat Liizin noutopisteestä Lauttasaaresta tai Laajasalosta. Tarvittaessa tuotteet voi tilata myös postitse muualle Suomeen.

Palvelun käyttö on helppoa ja laadukkaaseen valikoimaan erilaisia tuotteita pääsee tutustumaan rauhassa kotoa käsin. Liizi on ehdottomasti tutustumisen arvoinen palvelu jokaiselle elämäntilanteeseen ja tarpeisiin katsomatta. Askel kohti ekologisempaa kulutusta on vain parin klikkauksen päässä! Lisätietoja vuokrausta varten löydät täältä ja usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen täältä.

Liizi – vuokraamo verkossa, tervetuloa tutustumaan palveluumme!

 

Yhteystietomme

Liizi Oy

Kauppakeskus Hertsi
Linnanrakentajantie 2,
00880 Helsinki