Maksutavat

Verkkomaksut

Verkossa varauksen yhteydessä tehtäville maksuille toimii maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana Paytrail Oyj (2122839-7). Paytrail toimii yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

 

Maksut noutopisteestä noudon yhteydessä

Jos toimitustavaksi on valittu nouto Liizin Hertsin vuokraamosta, on varaus mahdollista maksaa paikan päällä noudon yhteydessä.  Vuokraamossamme voi maksaa vain maksukortilla (Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard ja American Express). Käteismaksuja emme ota vastaan. Liikunta- ja ulkoilutarvikkeiden vuokraukset voi maksaa myös Smartum- ja Edenred-eduilla. Muualta noudettavat varaukset on maksettava verkkokaupassamme tilauksen yhteydessä.

Korttimaksu noudettaessa

Lasku yrityksille, yhteisöille, oppilaitoksille ja ennakkolasku yksityisille

Nyt voit vuokrata yrityksellenne/yhteisöillenne tuotteitamme laskulla 14 pv netto. Laita meille sähköpostia os. info@liizi.fi tarvitsemistasi tuotteista + laskutustietosi niin laitamme laskun sovitun mukaan teille. Yksityshenkilöille teemme ennakkolaskun jonka jälkeen voimme toimittaa tuotteet.