Maksutavat

Korttimaksu noudettaessa tilaus noutopisteestä

Valittaessa toimitustavaksi nouto Liizin noutopisteestä, on varaus mahdollista maksaa maksukortilla tilauksen noudon yhteydessä. Voit maksaa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard ja American Express -korteilla. Käteismaksuja emme ota vastaan.

Korttimaksu noudettaessa

Uutta: Lasku yrityksille ja ennakkolasku yksityisille

Nyt voit vuokrata yrityksellenne/yhteisöillenne tuotteitamme laskulla 14 pv netto. Yksityishenkilöt voivat myös tilata meiltä tuotteita ennakkolaskua vastaan. Tee tilaus verkkokaupassamme normaaliin tapaan, ja löydät tilauksen loppuvaiheessa nämä maksuvaihtoehdot. Tilauslomakkeessa on myös kommenttikenttä johon voitte laittaa viestin meille, esimerkiksi jos haluatte tuotteet Liizin kotiinkuljetuksena.

Maksupalvelutarjoaja (verkkomaksut)

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com