Näin vuokraat

1.

Valitse tuotteet ja varaa ne haluamallesi ajalle

2.

Nouda tuotteet Liizin noutopisteistä tai Matkahuollosta. PK -seudulla Fetch voi myös toimittaa tuotteet kotiovellesi ja noutaa ne pois. 

3.

Palauta tuotteet vuokra-ajan päätyttyä

 

1) VALITSE TUOTTEET JA VARAA NE HALUAMALLESI AJALLE

Aloita vuokraaminen etsimällä tarvitsemasi tuotteet. Löydät tuotteet helpoiten joko hakutoiminnolla tai valitsemalla haluamasi kategorian yläpalkista.

Löydettyäsi haluamasi tuotteet, klikkaa tuotetta ja siirry tuotesivulle. Sivulla on kerrottu tuotteen tiedot sekä vuokrapaketin sisältö. Jatka vuokrausta valitsemalla tuotesivulla varauksen aloitus- ja lopetuspäivät. Kalenteri ilmoittaa automaattisesti päivät joina tuote on saatavilla.

Aloituspäivä on päivä, jona tuote on mahdollista noutaa noutopisteestämme aukioloaikojemme puitteissa. Matkahuollolla toimitettavat tuotteet lähtevät varastoltamme siten että ne ovat noudettavissa viimeistään tilauksen aloituspäivän aikana. Ota huomioon että MH toimitusaika on 1-3 vrk - tee tilauksesi ajoissa.

Lopetuspäivä on päivä, jona tuote tulee palauttaa. Palautukset tulee tehdä vuokrapisteeseemme aukioloaikojemme puitteissa tai Matkahuollon toimipisteeseen vuokra-ajan viimeisenä päivänä klo 16.00 mennessä.

Valittuasi aloitus- ja lopetuspäivät, hinta valitsemallesi ajalle ilmestyy näkyviin tuotesivulle. Hinnoitteluperusteet ilmoitetaan kunkin tuotteen tuotesivulla. Valittuasi alku- ja loppupäivän, lisää tuote varauksiin klikkaamalla vuokraa. Tämän jälkeen ohjaudut varauksesi -sivulle. Voit jatkaa vuokrausta klikkaamalla jatka vuokrausta. Samaan varaukseen voi kuulua useita tuotteita, mutta huomioi, että kaikkien varauksen tuotteiden vuokra-aikojen tulee olla samat. Jos tilaat tuotteita eri aikajaksoille, tee kustakin aikajaksosta oma tilaus.

Lisättyäsi haluamasi tuotteet, siirry varaukset-sivulta kassalle. Syötä yhteystietosi, valitse toimitustapa ja syötä mahdollinen alennuskoodi sekä kommentti tilauksen käsittelijälle. Lopuksi klikkaa tee tilaus. Suorita maksu haluamallasi maksutavalla. Onnistuneen tilauksen jälkeen lähetämme tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

 

2) NOUDA TUOTTEET NOUTOPISTEESTÄ TAI MATKAHUOLLOSTA. FETCH TUO JA VIE MYÖS TUOTTEITAMME PK-SEUDULLA.

Valitessasi noutomahdollisuuden, ovat varaamasi tuotteet noudettavissa Helsingin Herttoniemen palvelupisteestämme ensimmäisenä vuokrapäivänä (katso aukioloaikamme).

Valitessasi toimituksen Matkahuollon kautta, toimitamme tilaamasi tuotteet viimeistään ensimmäisen vuokrapäivän aikana (todennäköisesti jo edeltävänä päivänä). Huomioithan, että Matkahuollon jakelu saattaa mennä iltapäivälle jolloin saat tekstiviestin heti kun tilaamasi tuote on noudettavissa Matkahuollon palvelupisteestä. Sähköpostiisi toimitetaan toimitusvahvistus tuotteiden lähdettyä varastoltamme.

Fetch hoitaa myös kuljetuksiamme pk-seudulla. He tuovat tilaamasi tuotteet kotiovellesi tilauspäivän iltana klo 17 - 22 (tarkka toimitusaika vahvistetaan sinulle tekstiviestillä ensimmäisenä vuokrapäivänä klo 17). Huomaa, että Fetchin kuljetukset eivät toimi sunnuntaisin.

Vastaanotettuasi tuotteet tarkista lähetyksen sisältö ja tuotteiden kunto. Mikäli tuotteissa on huomautettavaa, ole välittömästi yhteydessä asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelumme palvelee sinua mahdollisissa ongelmatapauksissa koko vuokra-ajan. Huomioi käytön aikana tuotteen oikeaoppinen käyttö sekä vuokrausehdot.

Tuotteen voi noutaa myös muu henkilö kuin tilaaja, kunhan hänellä on tilaajan lupa ja hän esittää tilausnumeron noudon yhteydessä.

3) PALAUTA TUOTTEET

Mikäli noudit tuotteet vuokraamostamme, tulee ne palauttaa Liizin noutopisteeseen viimeistään viimeisenä vuokrapäivänä sovitun mukaisesti.

Jos olet vastaanottanut tilauksen Matkahuollon kautta, niin tee myös palautus Matkahuollon asiakaspalautuksena. Käytä palautuksessa toimituksen mukana tullutta valmiiksi maksettua osoitekorttia tai palauta tuotteet Liizin asiakaspalautuskoodilla 954 5004. Tuotteet voi palauttaa mihin tahansa Matkahuollon toimipisteeseen. Säilytä palautuksesta saamasi kuitti lähetyksen katoamisen varalta.

Tuotteen voi palauttaa myös muu henkilö kuin tilaaja, kunhan hänellä on tilaajan lupa ja hän esittää tilausnumeron palautuksen yhteydessä.