Näin vuokraat

1.

Valitse tuotteet ja varaa ne haluamallesi ajalle

2.

Nouda tuotteet Liizin noutopisteistä tai Matkahuollosta.

3.

Palauta tuotteet vuokra-ajan päätyttyä

 

1) VALITSE TUOTTEET JA VARAA NE HALUAMALLESI AJALLE

Aloita vuokraaminen etsimällä tarvitsemasi tuotteet. Löydät tuotteet helpoiten joko hakutoiminnolla tai valitsemalla haluamasi kategorian yläpalkista.

Löydettyäsi haluamasi tuotteet, klikkaa tuotetta ja siirry tuotesivulle. Sivulla on kerrottu tuotteen tiedot sekä vuokrapaketin sisältö. Jatka vuokrausta valitsemalla tuotesivulla varauksen aloitus- ja lopetuspäivät. Kalenteri ilmoittaa automaattisesti päivät joina tuote on saatavilla. 

Aloituspäivä on päivä, jona tuote on mahdollista noutaa noutopisteestämme aukioloaikojemme puitteissa. Matkahuollolla toimitettavat tuotteet lähtevät varastoltamme siten että ne ovat noudettavissa viimeistään tilauksen aloituspäivän aikana.

Lopetuspäivä on päivä, jona tuote tulee palauttaa. Palautukset tulee tehdä vuokrapisteeseemme aukioloaikojemme puitteissa tai Matkahuollon toimipisteeseen vuokra-ajan viimeisenä päivänä klo 16.00 mennessä. 

Valittuasi aloitus- ja lopetuspäivät, hinta valitsemallesi ajalle ilmestyy näkyviin tuotesivulle. Hinnoitteluperusteet ilmoitetaan kunkin tuotteen tuotesivulla. Valittuasi alku- ja loppupäivän, lisää tuote varauksiin klikkaamalla vuokraa. Tämän jälkeen ohjaudut varauksesi -sivulle. Voit jatkaa vuokrausta klikkaamalla jatka vuokrausta. Samaan varaukseen voi kuulua useita tuotteita, mutta huomioi, että kaikkien varauksen tuotteiden vuokra-aikojen tulee olla samat. Jos tilaat tuotteita eri  aikajaksoille, tee kustakin aikajaksosta oma tilaus.

Lisättyäsi haluamasi tuotteet, siirry varaukset-sivulta kassalle. Syötä yhteystietosi, valitse toimitustapa ja syötä mahdollinen alennuskoodi sekä kommentti tilauksen käsittelijälle. Lopuksi klikkaa tee tilaus. Suorita maksu haluamallasi maksutavalla. Onnistuneen tilauksen jälkeen lähetämme tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. 

 

2) NOUDA TUOTTEET NOUTOPISTEESTÄ TAI MATKAHUOLLOSTA

Valitessasi noutomahdollisuuden, ovat varaamasi tuotteet noudettavissa Helsingin Herttoniemen palvelupisteestämme ensimmäisenä vuokrapäivänä (katso aukioloaikamme).

Valitessasi toimituksen Matkahuollon kautta, toimitamme tilaamasi tuotteet viimeistään ensimmäisen vuokrapäivän aikana (todennäköisesti jo edeltävänä päivänä). Huomioithan, että Matkahuollon jakelu saattaa mennä iltapäivälle jolloin saat tekstiviestin heti kun tilaamasi tuote on noudettavissa Matkahuollon palvelupisteestä. Sähköpostiisi toimitetaan toimitusvahvistus tuotteiden lähdettyä varastoltamme.

Vastaanotettuasi tuotteet tarkista lähetyksen sisältö ja tuotteiden kunto. Mikäli tuotteissa on huomautettavaa, ole välittömästi yhteydessä asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelumme palvelee sinua mahdollisissa ongelmatapauksissa koko vuokra-ajan. Huomioi käytön aikana tuotteen oikeaoppinen käyttö sekä vuokrausehdot.

 

3) PALAUTA TUOTTEET

Mikäli noudit tuotteet vuokraamostamme, tulee ne palauttaa Liizin noutopisteeseen viimeistään viimeisenä vuokrapäivänä sovitun mukaisesti.

Jos olet vastaanottanut tilauksen Matkahuollon kautta, niin tee myös palautus Matkahuollon asiakaspalautuksena. Käytä palautuksessa toimituksen mukana tullutta valmiiksi maksettua osoitekorttia tai palauta tuotteet Liizin asiakaspalautuskoodilla 954 5004. Tuotteet voi palauttaa mihin tahansa Matkahuollon toimipisteeseen. Säilytä palautuksesta saamasi kuitti lähetyksen katoamisen varalta.

 

Uutta - vuokraa nyt tavaroitasi kätevästi Liizin kautta!

Nyt sinun on mahdollista vuokrata omia tuotteitasi Liizin kautta. Meidän kautta pystyt vuokraamaan tavaroitasi näppärästi ja tienaamaan niiden avulla silloin kun sinulla itselläsi ei ole tavaroille käyttöä. Fiksua vai mitä?

Miten tämä tehdään?

- ilmoita meille sähköpostitse info@liizi.fi mitä tuotteita tavaroita haluaisit vuokrata Liizin kautta. Tuotteiden on oltava ehjiä, puhtaita ja käyttökelpoisia vuokratarkoitukseensa. Ilmoita tuotteiden tarkka malli ja ikä. Ilmoita ajanjakso jolloin tuotteet voisivat olla vuokrattavissa Liizin kautta. Kerro myös milloin itse tarvitset niitä jolloin ne ovat pois vuokrakäytöstä.

- Liizi ilmoittaa sinulle soveltuuko tuotteesi Liizin valikoimiin (emme vuokraa esim. ajoneuvoja) ja tekee esityksen niiden vuokrahinnoittelusta. Vuokratuotto jaetaan puoliksi tuotteen omistajan ja Liizin kesken. Tuotteen omistajan hyväksyessä vuokrausehdot asiasta tehdään kirjallinen sopimus Liizin ja tuotteen omistajan kesken.

- vuokratuote toimitetaan Liizille tuotteen omistajan toimesta tai erikseen sovittavalla tavalla. Liizi vastaa tuotteiden asianmukaisesta varastoinnista sekä niiden mainostamisesta ja vuokraamisesta asiakkailleen. Liizin asiakkaat noutavat vuokratuotteet myymälästämme. Toimitamme myös itse tai Matkahuollon kautta tuotteita asiakkaillemme.

- Liizi ilmoittaa kuukausittain tuotteiden omistajalle niiden vuokratapahtumat. Liizi maksaa edellisen kuukauden vuokratuoton tuotteen omistajan tilille seuraavan kuukauden 5. päivään mennessä.

- tuotteen omistajan on hyväksyttävä tuotteen mahdollinen tavanomainen kuluminen vuokrauskäytössä. Jos tuote palautetaan vuokraamoon rikkinäisenä mutta korjauskelpoisena Liizi vastaa sen korjauskuluista. Varastetusta tai kadonneesta tuotteesta Liizi suorittaa tuotteen omistajalle vastaavan ikäisen ja kuntoisen tuotteen hankintahintaa vastaavan korvauksen tai hankkii vastaavan tuotteen hävinneen tilalle.

- tavaran omistaja voi milloin tahansa irtisanoa vuokrasopimuksen Liizin kanssa. Tällöin tuote palautetaan mahdollisimman nopeasti omistajalleen erikseen sovitusti.

- Liizi maksaa tuotteen vuokratuotosta arvonlisäveron 24%. Tuotteen omistaja ilmoittaa verottajalle vuokratuoton ja maksaa saamastaan vuokratulosta  pääomaveron 30%.

Laita nyt tavarasi tuottamaan Liizin kautta silloin kun et itse tarvitse niitä!

Se on fiksua!