Näin vuokraat

Responsive image

1.

Varaa valitsemasi tuotteet haluamallesi käyttöajalle

Responsive image

2.

Tilaa tuotteet kotiisi, Matkahuollon toimipisteeseen tai hae ne myymälästämme

Responsive image

3.

Palauta tuotteet vuokra-ajan päätyttyä samaan paikkaan

 

1) VALITSE TUOTTEET JA VARAA NE HALUAMALLESI KÄYTTÖAJALLE

Lisää tuotteet varaukseen valitsemalla tuotesivulla kalenterista aloitus- ja lopetuspäivä. Kalenteri näyttää automaattisesti päivät, joina tuote on saatavilla. Valitse aloitus- ja lopetuspäivä oman tarvitsemasi tuotteen käyttöajan mukaan. Liizi vastaa aina mahdollisiin kuljetuksiin kuluvasta lisäajasta, joten sinun ei tarvitse itse arvioida kuljetusaikoja tai huomioida niitä varauksessasi.

Aloituspäivä on siis ensimmäinen päivä, jona voit käyttää tuotetta. Tuote on aloituspäivän aikana mahdollista noutaa liikkeestämme tai tuote toimitetaan viimeistään aloituspäivän aikana toimituspaikkaan tai kotiin. Noutoajankohta liikkeestämme aukioloaikojemme puitteissa. Toimitusajankohta toimituspaikkaan tai kotiin kuljetusyhtiön toimitusaikojen mukaan.

Tee varauksesi ajoissa, sillä esimerkiksi Matkahuollon toimitusaika on 1-3 vrk. Liian myöhään tehdyt varaukset voidaan joutua perumaan.

Pääkaupunkiseudulla Festchillä toimitettavissa tuotteissa tarkemman toimitusajankohdan sopiminen tapahtuu Fetchin kanssa.

Lopetuspäivä on siis viimeinen päivä, jona tuotetta voi vielä ehtiä käyttämään. Tuote tulee palauttaa silloin liikkeeseemme tai kuljetusyhtiölle. Palautukset tulee tehdä liikkeeseemme aukioloaikojemme puitteissa. Palautus Matkahuollon toimipisteeseen tehtävä klo 16.00 mennessä.

Pääkaupunkiseudulla Festchillä palautettavien tuotteiden tarkempi noutosajankohta sovitaan Fetchin kanssa.

Samaan varaukseen voi kuulua useita vuokratuotteita, mutta huomioi, että kaikkien varauksen tuotteiden vuokra-aikojen eli aloitus- ja lopetuspäivien tulee olla samat. Jos tilaat tuotteita eri aikajaksoille, tee kustakin aikajaksosta oma erillinen varaus.

Lisättyäsi kaikki haluamasi tuotteet varaukseen, siirry varaukset-sivulta Kassalle. Syötä yhteystietosi, valitse toimitustapa ja syötä mahdollinen alennuskoodi sekä kommentti tilauksen käsittelijälle. Suorita lopuksi maksu haluamallasi maksutavalla. Onnistuneen tilauksen jälkeen lähetämme tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

 

2) NOUDA TUOTTEET NOUTOPISTEESTÄ TAI MATKAHUOLLOSTA. FETCH TUO JA VIE MYÖS KOTIIN PK-SEUDULLA.

Valitessasi noutomahdollisuuden, ovat varaamasi tuotteet noudettavissa Helsingin Herttoniemen liikkeestämme vuokrauksen aloituspäivänä (katso aukioloaikamme).

Tuotteen voi noutaa liikkeestämme myös muu henkilö kuin tilaaja, kunhan hänellä on henkilöllisyystodistus, tilaajan lupa/valtakirja ja hän esittää oikean tilausnumeron noudon yhteydessä.

Valitessasi toimituksen Matkahuollon kautta saat tuotteet viimeistään vuokrauksen aloituspäivän aikana. Saat Matkahuollolta tekstiviestin ja/tai sähköpostin kun tilaamasi tuote on noudettavissa Matkahuollon palvelupisteestä. Sähköpostiisi toimitetaan toimitusvahvistus jo tuotteiden lähdettyä varastoltamme.

Fetch hoitaa myös kuljetuksiamme pk-seudulla. He tuovat tilaamasi tuotteet kotiovellesi klo 17 - 22 (tarkka toimitusaika vahvistetaan sinulle tekstiviestillä klo 17). Huomaa, että Fetchin kuljetukset eivät toimi sunnuntaisin.

Vastaanotettuasi tuotteet tarkista lähetyksen sisältö ja tuotteiden kunto. Mikäli tuotteissa on huomautettavaa, ole välittömästi yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme palvelee sinua mahdollisissa ongelmatapauksissa koko vuokra-ajan.

Huomioi käytön aikana tuotteen oikeaoppinen käyttö sekä vuokrausehdot.

3) PALAUTA TUOTTEET

Mikäli noudit tuotteet liikkeestämme, tulee ne palauttaa liikkeeseemme viimeistään viimeisenä vuokrapäivänä.

Tuotteen voi palauttaa liikkeeseemme myös muu henkilö kuin tilaaja, kunhan hänellä on esittää oikea tilausnumero palautuksen yhteydessä.

Jos olet vastaanottanut tilauksen Matkahuollon kautta, niin tee myös palautus Matkahuollon asiakaspalautuksena. Käytä palautuksessa toimituksen mukana tullutta valmiiksi maksettua osoitekorttia tai palauta tuotteet Liizin asiakaspalautuskoodilla 954 5004. Tuotteet voi palauttaa mihin tahansa Matkahuollon toimipisteeseen. Säilytä palautuksesta saamasi kuitti lähetyksen katoamisen varalta.