Mikä on Liizi?

Liizi.fi: vuokraa - älä osta!

Liizi.fi on Suomen johtava tuotevuokraamo, joka tarjoaa jättivalikoiman laadukkaita tuotteita arkeen ja vapaa-aikaan. Olemme yhteiskunnallinen yritys josta löydät tuotteet kodinkoneista, lastentarvikkeista,  työkaluista ja elektroniikasta retkeilyvälineisiin ja juhlatarvikkeisiin.

Miksi vuokrata Liizi.fi:stä?

* Säästä rahaa ja ympäristöä: vuokraus on edullisempaa ja ekologisempaa kuin ostaminen.

* Laadukkuus: vuokratuotteemme ovat hyvälaatuisia, tarkistettuja merkkituotteita. 

* Helppous: varaa tuote netistä ja hae lähimmästä noutopisteestä tai tilaa edullinen kuljetus. 

* Joustavuus: voit vuokrata tuotteita lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa tarpeittesi mukaan. Ei panttimaksuja!

* Turvallisuus: tuotteidemme vuokrahintoihin sisältyy vakuutus ja tilausten peruutusturva on 100%. 

Liizi - luotettavaa kotimaista vuokrausta vuodesta 2015!

Liizi.fi:n missio

Tavoitteemme on muokata vallitsevaa kulutuskulttuuria ja tarjota vaihtoehto tavaroiden ostamiselle ja omistamiselle. Me liiziläiset haluamme helpottaa elämääsi tarjoamalla käyttöösi laadukkaita tuotteita juuri silloin kun niitä tarvitset - ekologisesti, vaivattomasti ja edullisesti. Vuokraamalla säästät rahaa, säilytystilaa ja ympäristöä! 

Jokainen meiltä lähtenyt tuote on hyväkuntoinen ja miellyttävä käyttää. Puhdistamme ja tarkistamme kaikki tuotteet ennen niiden toimittamista asiakkaillemme. Tyytyväinen asiakas on paras palkinto tekemästämme työstä!

Liizin tarina

Liizi perustettiin retkeilyvarusteiden vuokraamoksi Oulussa vuonna 2015. Liizin tie kulki kuitenkin pian Helsinkiin sen perustajan mukana. Lauttasaaressa liiketoiminta vakiintui ja kokosi nopeasti eettistä kuluttamista ja vastuullisuutta korostavan ydinasiakaskunnan.
 
Retkeilyvarusteiden rinnalle vuokrattavaksi tuli pian työkaluja, pesureita ja muita perheiden arkea helpottavia asioita. Lastentarvikkeet ja matkailutarvikkeet tulivat mukaan valikoimaan hieman myöhemmin ja muodostavat nykyään huomattavan suuren tuoteryhmän.
 
Matkan varrella Liizin päätehtävä on muuttunut kohti perheiden palvelemista. Tuotevalikoimassamme on tavaroita ja laitteita, joita ihmiset tarvitsevat ja haluavat käyttää, mutta joita ei haluta säilyttää, huoltaa tai ostaa. Retkeilytarvikkeetkin ovat edelleen valikoimassa mukana -  meiltä saa liki kaiken tarvittavan vaikka Grönlannin vaellukselle tai kesän telttareissulle!
 
Liizin ydinsanoma on vastuullisessa kuluttamisessa. Sen rinnalla kulkee hyvä palvelu ja ihmisten auttaminen elämän arjessa ja juhlassa. Liizi kannustaa kuluttamaan ja nauttimaan elämästä, mutta ei säilyttämään, omistamaan tai ostamaan turhaan uusia tuotteita.
 
Nykyisin Liizi toimii Herttoniemessä kauppakeskus Hertsissa ja sen noutopiste on Myyrmäessä, kauppakeskus Myyrmannissa. Lisäksi Lauttasaaren kauppakeskus Lauttiksessa meillä on yhteistyökumppanina sisustusliike Puistotie 5, josta asiakkaamme voivat noutaa tuotteitamme. Suuri osa Liizin tuotteista kuljetetaan asiakkaan kotiovelle tai lähimpään PostNordin noutopisteeseen ympäri Suomea. Mutta saa meille tulla vuokraamoonkin hakemaan inspiraatiota seikkailuihin, apua arkeen tai tekemään herätevuokrauksia. Matkamme jatkuu - tule mukaan!