Mikä on Liizi?

Liizi | Vuokraamo verkossa

Tavoitteemme on muokata vallitsevaa kulutuskulttuuria ja tarjota vaihtoehto tavaroiden ostamiselle ja omistamiselle. Me liiziläiset haluamme helpottaa elämääsi tarjoamalla käyttöösi laadukkaita tuotteita juuri silloin kun niitä tarvitset - ekologisesti, vaivattomasti ja edullisesti. Vuokraamalla säästät rahaa, säilytystilaa ja ympäristöä! 

Jokainen meiltä lähtenyt tuote on hyväkuntoinen ja miellyttävä käyttää. Puhdistamme ja tarkistamme kaikki tuotteet ennen niiden toimittamista asiakkaillemme. Tyytyväinen asiakas on paras palkinto tekemästämme työstä.

Liizin tarina

Liizi perustettiin retkeilyvarusteiden vuokraamoksi Oulussa vuonna 2015. Liizin tie kulki kuitenkin pian Helsinkiin perustajan mukana. Lauttasaaressa liiketoiminta vakiintui ja kokosi nopeasti eettistä kuluttamista ja vastuullisuutta korostavan ydinasiakaskunnan.
 
Retkeilyvarusteiden rinnalle vuokrattavaksi tuli pian työkaluja, pesureita ja muita perheiden arkea helpottavia asioita. Lastentarvikkeet ja matkailutarvikkeet tulivat mukaan valikoimaan hieman myöhemmin ja muodostavat nykyään huomattavan suuren tuoteryhmän.
 
Matkan varrella Liizin päätehtävä on muuttunut kohti perheiden palvelemista. Tuotevalikoimassamme on tavaroita ja laitteita, joita ihmiset tarvitsevat ja haluavat käyttää, mutta joita ei haluta säilyttää, huoltaa tai ostaa. Myös retkeilytarvikkeet ovat edelleen valikoimassa mukana -  meiltä saa liki kaiken tarvittavan vaikka Grönlannin vaellukselle tai kesän telttareissulle.
 
Liizin ydinsanoma on vastuullisessa kuluttamisessa. Sen rinnalla kulkee hyvä palvelu ja ihmisten auttaminen elämän arjessa ja juhlassa. Liizi kannustaa kuluttamaan ja nauttimaan elämästä, mutta ei säilyttämään, omistamaan tai ostamaan turhaan uusia tuotteita.
 
Nykyisin Liizi toimii Herttoniemessä kauppakeskus Hertsissa ja Vantaalla, kauppakeskus Myyrmannissa. Suuri osa Liizin tuotteista varataan verkossa ja kuljetetaan asiakkaan kotiovelle tai lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen ympäri Suomea. Mutta saa meille tulla "myymäläänkin"  hakemaan inspiraatiota seikkailuihin, apuja arkeen tai tekemään herätevuokrauksia. Matkamme jatkuu - tule mukaan!