Toimitusvaihtoehdot

Noutopiste Helsinki

Nouda tuotteet Liizin vuokramyymälästä kauppakeskus Hertsista, Herttoniemestä. Olemme Prisman kassoja vastapäätä ja auki ma–pe klo 10–18, la 10–16 ja su 12–16.

Muina aikoina kauppakeskus Hertsin ollessa auki voit hyödyntää Liizin säilytyskaappia. Liizi säilytyskaappi on käytössä tuotteiden noutoihin ja palautuksiin kun myymälämme on suljettu, mutta Hertsin kauppakeskus on auki. Säilytyskaapin käyttöohjeet ja avauskoodi asiakaspalvelustamme info@liizi.fi tai puh. 040 769 6181.
 

Matkahuolto

Toimitamme tuotteet normaalisti Matkahuollon sinua lähimpään noutopisteeseen noudettavaksi. Hinta on nyt vain 12,90 € (eli 6,45 € suuntaansa). Matkahuollon normaali toimitusaika on 1-3 vrk, mutta kun teet tilauksesi hyvissä ajoin huolehdimme siitä, että tilaamasi tuotteesi ovat noudettavissa viimeistään vuokra-ajan ensimmäisenä päivänä.

Kiireellisissä vuokrauksissa saat vuokratuotteemme nopeimmin käyttöösi tilaamalla ne noudettavaksi paikalliselta Matkahuollon asiamieheltä. Tällöin saat tuotteemme käyttöösi useasti jo tilausta seuraavana päivänä! Paikalliskuljetus paikalliselta Matkahuollon asiamieheltä sinua lähempään Matkahuollon noutopisteeseen pidentää hieman toimitusaikaa.

Tuotteen voi palauttaa mihin tahansa Matkahuollon pisteeseen viimeisenä vuokrapäivänä lähetyksen mukana seuraavalla palautuskupongilla. Helppoa ja kätevää!
 

Fetch (pääkaupunkiseudulla Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen)

Nyt voit tilata vuokratuotteet suoraan kotiovellesi Fetch-kuljetuksella. Hinta on nyt vain 12,90 € (eli 6,45 € suuntaansa)!

Fetchin kautta saat tuotteemme kotiovellesi jopa tilauspäivänä jos teet tilauksen ma - pe ennen klo 14 ja lauantaina ennen klo 12. Fetch hoitaa tuotteiden kuljetukset maantantaista lauantaille iltaisin klo 17 - 22.00 (ei sunnuntaina).

Voit valita Fetchin toimitustavaksi syötettyäsi ensin tilaustietoihin postinumeron.

Saat toimituspäivänä klo 17.00 Fetchilta tarkemman toimitusaikavahvistuksen +- 30 min. tekstiviestitse. Palautuspäivänä saat Fetchilta klo 17.00 tekstiviestillä tarkan tiedon noutoajasta. Vaivatonta, edullista ja kätevää!
 

Muut erikoistoimitustavat

Helsinki-Vantaan lentokenttä
Tilatut tuotteet voidaan toimittaa noudettavaksi ja palautettavaksi Excess Baggage Companyyn (auki joka päivä klo 5.00 - 22.00). Hinta 20 €. Kysy lisää puh. 040 769 6181 tai info@liizi.fi.