Toimitusvaihtoehdot

Noutopiste - nouda tuotteet vuokraamostamme Liizi.fi kauppakeskus Hertsista, Herttoniemestä. Olemme Prisman kassoja vastapäätä ja auki ma–pe klo 10–18, la 10–16 ja su 12–16.

Matkahuolto - toimitamme tuotteet Matkahuollon lähimpään noutopisteeseen noudettavaksi ja palautettavaksi. Hinta on vain 9 euroa suuntaansa. Parhaimmillaan saat tuotteet seuraavana päivänä tilauksestasi ympäri Suomen. Huomioi kuitenkin, että Matkahuollon toimitusaika on 1-3 vrk. Kun teet tilauksesi ajoissa, huolehdimme siitä että tuotteesi ovat noudettavissa viimeistään vuokra-ajan ensimmäisenä päivänä. Tuotteen voi palauttaa mihin tahansa Matkahuollon pisteeseen viimeisenä vuokrapäivänä lähetyksen mukana seuraavalla palautuskupongilla. Helppoa ja kätevää!

Fetch (kuljetus toimii pääkaupunkiseudulla Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) - nyt voit tilata meiltä vuokratuotteemme kotiovellesi 9 eurolla samoin kuin niiden noudon vain 9 eurolla! Fetch hoitaa tuotteiden kuljetukset maantantaista lauantaille (ei sunnuntaina) iltaisin klo 17 - 22.00.
Valitse tilauksen yhteydessä toimitustavaksi Fetch kotiinkuljetus (joudut syöttämään postinumeron ensin jotta toimitustapa tulee näkyviin).
Saat toimituspäivänä klo 17.00 Fetchilta tarkemman toimitusaikavahvistuksen +- 30 min. tekstiviestitse. Palautuspäivänä saat Fetchilta klo 17.00 tekstiviestillä tarkan tiedon noutoajasta.
Fetchin kautta saat tuotteemme kotiovellesi jopa tilauspäivänä kun teet tilauksen ma - pe ennen klo 14 ja lauantaina ennen klo 12.

Liizin tuotteiden toimitus Fetchilla on vaivatonta, edullista ja kätevää!

Helsinki-Vantaan lentokenttä - kuljetukset ja palautukset: tilatut tuotteet toimitetaan noudettavaksi ja palautettavaksi Excess Baggage Companyyn (auki joka päivä klo 5.00 - 22.00). Hinta 30,-. Kysy lisää puh. 040 - 769 6181 tai info@liizi.fi.