Toimitusvaihtoehdot

Noutopiste - nouda tuotteet vuokraamostamme Liizi.fi kauppakeskus Hertsista, Herttoniemestä. Olemme Prisman kassoja vastapäätä ja auki ark. klo 10 - 18, la 10 - 16.

Matkahuolto - toimitamme tuotteet Matkahuollon lähimpään noutopisteeseen noudettavaksi ja palautettavaksi. Hinta on vain 6 euroa suuntaansa. Parhaimmillaan saat tuotteet seuraavana päivänä tilauksestasi ympäri Suomen. Huomioi kuitenkin, että Matkahuollon toimitusaika on 1-3 vrk. Kun teet tilauksesi ajoissa, huolehdimme siitä että tuotteesi ovat noudettavissa viimeistään vuokra-ajan ensimmäisenä päivänä (monesti jo päivää aiemmin). Tuotteen voi palauttaa Matkahuoltoon viimeisenä vuokrapäivänä mukana seuraavalla palautuskupongilla.

Liizin kotiinkuljetus ja nouto (pääkaupunkiseudulla) - toimitamme tilaamasi tuotteet kotiisi ja haemme ne takaisin yhteishintaan 20,-. Kysy lisää puh. 040 - 769 6181 tai info@liizi.fi.

Helsinki-Vantaan lentokenttä - kuljetukset ja palautukset: tilatut tuotteet toimitetaan noudettavaksi ja palautettavaksi Excess Baggage Companyyn (auki joka päivä klo 6.00 - 21.00). Hinta 40,-. Kysy lisää puh. 040 - 769 6181 tai info@liizi.fi.