Toimitusvaihtoehdot

Matkahuolto

Toimitamme tuotteet normaalisti Matkahuollon sinua lähimpään noutopisteeseen noudettavaksi. Hinta on nyt vain 14,90 € (eli 7,45 € suuntaansa). Matkahuollon normaali toimitusaika on 1-3 vrk, mutta kun teet tilauksesi hyvissä ajoin huolehdimme siitä, että tilaamasi tuotteesi ovat noudettavissa viimeistään vuokra-ajan ensimmäisenä päivänä.

Valitse kiireellisissä vuokrauksissa noutopaikaksi paikallinen Matkahuollon pääasiallinen asiamies (usein esim. linja-autoaseman yhteydessä). Tällöin saat tuotteemme käyttöösi useasti jo tilausta seuraavana päivänä! Paikalliskuljetus paikalliselta Matkahuollon pääasialliselta asiamieheltä sinua lähempään Matkahuollon noutopisteeseen pidentää toimitusaikaa.

Tuotteen voi palauttaa mihin tahansa Matkahuollon pisteeseen viimeisenä vuokrapäivänä lähetyksen mukana seuraavalla palautuskupongilla. Helppoa ja kätevää!
 

Fetch (pääkaupunkiseudulla Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen)

Tilaa vuokratuotteet suoraan kotiovellesi pääkaupunkiseudulla Fetch-kuljetuksella. Hinta on nyt vain 14,90 € (eli 7,45 € suuntaansa)!

Fetchin kautta saat tuotteemme kotiovellesi jopa tilauspäivänä jos teet tilauksen ma - pe ennen klo 14 ja lauantaina ennen klo 12. Fetch hoitaa tuotteiden kuljetukset maantantaista lauantaille iltaisin klo 17 - 22.00 (ei sunnuntaina).

Voit valita Fetchin toimitustavaksi syötettyäsi ensin tilaustietoihin postinumeron.

Saat toimituspäivänä klo 17.00 Fetchilta tarkemman toimitusaikavahvistuksen +- 30 min. tekstiviestitse. Palautuspäivänä saat Fetchilta klo 17.00 tekstiviestillä tarkan tiedon noutoajasta. Vaivatonta, edullista ja kätevää!
 

Helsinki-Vantaan lentokenttä

Excess Baggage Company

Tilatut tuotteet voidaan toimittaa noudettavaksi ja palautettavaksi Helsinki-Vantaan lentokentän Excess Baggage Companyyn (auki joka päivä klo 5.00 - 21.00). Jos noudat tuotteitamme Excess Baggage Companysta viikonloppuna, niin tee tilaus viimeistään perjantaina klo 15.00 mennessä, koska kuljetuksemme kentälle toimivat vain arkipäivisin ja viikon viimeinen tuotekuljetus lentokentälle lähtee perjantaina klo 15 jälkeen. Varaa tuotteet normaalisti matkasi lähtö/paluupäivien mukaan.
Hinta vain 18,90 € (eli 9,45 € suuntaansa).
Kysy tarvittaessa lisää puh. 040 769 6181 tai info@liizi.fi.

  

Noutopiste Helsinki

Nouda tuotteet Liizin vuokramyymälästä kauppakeskus Hertsista, Herttoniemestä. Olemme Prisman kassoja vastapäätä ja auki ma–pe klo 10–18, la 10–16 ja su 12–16.

Muina aikoina kauppakeskus Hertsin ollessa auki voit hyödyntää Liizin säilytyskaappia. Liizi säilytyskaappi on käytössä tuotteiden noutoihin ja palautuksiin kun myymälämme on suljettu, mutta Hertsin kauppakeskus on auki. Säilytyskaapin käyttöohjeet ja avauskoodi asiakaspalvelustamme info@liizi.fi tai puh. 040 769 6181.