Pyörätuoli, Violet

  • 1 Vrk: 17,00 € Extra Vrk 5,00 €
  • Vähimmäisaika: 1 Vrk
    Enimmäisaika: 1 Kk
  • Seuraavaksi saatavilla: 22.9.2023
Current Store Time: 2023-09-22 19:39:30

Kevyt, yksinkertainen muotoilu ja käytännöllinen käsitellä, Violet-pyörätuoli on erittäin helppo avata ja sulkea kokoontaitettavan järjestelmän ansiosta.

Kun se ei ole käytössä, se voidaan taittaa tiiviisti ja säilyttää kodin joka kolkassa ja matkatavaroissa mukavasti ja siististi.

Kiinteä teräsrunko tekee pyörätuolista erityisen tukevan ja rasitusta kestävän, mutta samalla kevyesti työnnettävän esimerkiksi avustajalle kodin ulkopuolella.

Suuret, halkaisijaltaan 60 cm:n takapyörät kaiteineen mahdollistavat vaivattoman liikkumisen missä tahansa tilassa, sekä sisällä että ulkona, ja niitä tukevat myös nostopyörät, joiden avulla voit kulkea pienten tilojen, kuten ovien ja kapeiden käytävien, läpi.

Käsijarru estää myös pyörätuolin vahingossa liikkumisen ja kaatumisen.

Ergonominen istuin, joka on kokonaan päällystetty laadukkaalla keinonahalla, on varustettu kiinteillä ja pehmustetuilla käsinojilla maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi, minkä takaavat myös jalkatukinauha ja kaksi säädettävää tukitasoa.

Violet-pyörätuolilla vanhukset, leikkauksen jälkeiset potilaat ja liikuntarajoitteiset voivat nauttia liikkumisesta mukavasti neljällä pyörällä.