Uutta - vuokraa nyt tavaroitasi kätevästi Liizin kautta! Bonuksena voit tilata usempia muita vuokratuotteitamme meiltä jopa -50% alennuksella!

Nyt sinun on mahdollista vuokrata omia tuotteitasi Liizin kautta. Meidän kautta pystyt vuokraamaan tavaroitasi näppärästi ja tienaamaan niiden avulla silloin kun sinulla itselläsi ei ole tavaroille käyttöä. Fiksua vai mitä?

Miten tämä tehdään?

Ilmoita meille sähköpostitse info@liizi.fi mitä tuotteita tavaroita haluaisit vuokrata Liizin kautta. Tuotteiden on oltava ehjiä, puhtaita ja käyttökelpoisia vuokratarkoitukseensa. Ilmoita tuotteiden tarkka malli ja ikä. Ilmoita ajanjakso jolloin tuotteet voisivat olla vuokrattavissa Liizin kautta. Kerro myös milloin itse tarvitset niitä jolloin ne ovat pois Liizin vuokrakäytöstä.

Liizi ilmoittaa sinulle soveltuuko tuotteesi Liizin valikoimiin (emme vuokraa esim. ajoneuvoja) ja tekee esityksen niiden vuokrahinnoittelusta. Vuokratuotto jaetaan puoliksi tuotteen omistajan ja Liizin kesken. Tuotteen omistajan hyväksyessä vuokrausehdot asiasta tehdään kirjallinen sopimus Liizin ja tuotteen omistajan kesken.

Vuokratuote toimitetaan Liizille tuotteen omistajan toimesta tai erikseen sovittavalla tavalla. Liizi vastaa tuotteiden asianmukaisesta varastoinnista sekä niiden mainostamisesta ja vuokraamisesta asiakkailleen. Liizin asiakkaat noutavat vuokratuotteet myymälästämme. Toimitamme myös itse tai Matkahuollon kautta tuotteita asiakkaillemme.
Liizi ilmoittaa kuukausittain tuotteiden omistajalle niiden vuokratapahtumat. Liizi maksaa edellisen kuukauden vuokratuoton tuotteen omistajan tilille seuraavan kuukauden 5. päivään mennessä.

Tuotteen omistajan on hyväksyttävä tuotteen mahdollinen tavanomainen kuluminen vuokrauskäytössä. Jos tuote palautetaan vuokraamoon rikkinäisenä mutta korjauskelpoisena Liizi vastaa sen korjauskuluista. Varastetusta tai kadonneesta tuotteesta Liizi suorittaa tuotteen omistajalle vastaavan ikäisen ja kuntoisen tuotteen hankintahintaa vastaavan korvauksen tai hankkii vastaavan tuotteen hävinneen tilalle.

Tavaran omistaja voi milloin tahansa irtisanoa vuokrasopimuksen Liizin kanssa. Tällöin tuote palautetaan mahdollisimman nopeasti omistajalleen erikseen sovitusti.

Liizi maksaa tuotteen vuokratuotosta arvonlisäveron 24%. Tuotteen omistaja ilmoittaa verottajalle vuokratuoton ja maksaa saamastaan vuokratulosta  pääomaveron 30%.

Vuokratuotteen omistaja voi vuokrata Liizin muita vuokratuotteita seuraavilla alennusehdoilla:

  • vuokraajalla on itsellään 1 - 2 tuotetta vuokrattavana Liizissa - ale Liizin omista vuokratuotteista -20%
  • vuokraajalla on itsellään 3 - 4 tuotetta vuokrattavana Liizissa - ale Liizin omista vuokratuotteista -35%
  • vuokraajalla on itsellään 5 tai useampi tuotetta vuokrattavana Liizissa - ale Liizin omista vuokratuotteista -50%

Laita nyt tavarasi tuottamaan Liizin kautta silloin kun et itse tarvitse niitä! Ja vuokraa samalla meiltä tarvitsemasi tuotteet tosi edullisesti!

Se on fiksua!