Liizi asiakastiedote

Liizi 1.11.2021

SYKSYN TERVEISET LIIZISTA

Hyvä asiakkaamme,

Syksy on käynnistynyt vilkkaana Liizissa.

Parannamme nyt verkkokauppamme käytettävyyttä. Sivustosta on tekeillä laaja selvitys jonka tulosten perusteella kehitämme alkuvuodesta kauppaamme entistä toimivammaksi.

Kiitokset kaikille tutkimukseen osallistuneille!

Avaamme Vantaalle, kauppakeskus Myyrmanniin Liizin uuden vuokraamon 1.12. Myyrmanniin tulee saataville kaikki keskeiset tuotteemme. Kaikki muut tuotteemme sinne voi tilata päivän toimitusajalla ilman rahtikuluja. Tervetuloa tutustumaan Myyrmannin pisteeseemme joulukuussa, olemme siellä vastapäätä Lidlin myymälää.

Olemme myös lisänneet toimitustapojamme - nyt meiltä voi tilata tuotteita sekä PostNordin että Postin kautta. Toimituskulut ovat edulliset, alkaen 14,90 euroa (sisältää sekä toimituksen että palautuksen). Lisäksi Fetch toimittaa normaalisti pk-seudulla tuotteet kotiin ja noutaa ne arkisin ja lauantaina.

Liizin vuokratuotteiden vakuutusturva on myös parantunut. Lanseerasimme syyskuussa edullisen Liiziturvan. Tämän muutaman euron hintaisen vakuutuksen avulla vuokraaja välttyy korvaukselta jos tuote rikkoutuu vuokrauksen aikana. Liiziturva on edullisin vaihtoehto vuokratuotteen vakuuttamiseen.

Ja muuten, verkkokaupastamme saat 10% alennuksen koodilla TALVIETU2023 - kokeilepa!

t. Jari & Liizin väki

PS. Liizi kerää edelleen avustustuotteita maassamme oleville Ukrainan pakolaisille. Ne toimitetaan Espooseen Kaivo Ry:lle joka jakaa ne tarvitseville. Meille voit tuoda (kuiva)ruokatarpeita, hygieniatuotteita, leluja, astioita jne. Kiitos avustasi!