Monitoimityökalu Ryobi R18MT-0

  • 1 Vrk: 25,00 € Extra Vrk 5,00 €
Min 1 Vrk - Max 2 Vkoa
HETI SAATAVILLA
Current Store Time: 2024-05-24 07:11:06
  • 1 Vrk: 25,00 € Extra Vrk 5,00 €

Akkukäyttöinen monitoimityökalu, jolla on monia käyttömahdollisuuksia. Monitoimityökalun ja mukana tulevien lisätarvikkeiden avulla sahaat, katkot ja hiot erilaisia materiaaleja. Akku ja laturi myydään erikseen.

Käyttökohteet
Ryobi R18MT-0 -monitoimityökalu helpottaa remontointia ja nikkarointia, sillä sitä voi käyttää monissa eri työvaiheissa. Sopii hyvin listojen sahaamiseen, reiän tekemiseen pöytälevyihin, kaakelisaumojen jyrsimiseen, liimasaumojen irrottamiseen ja moneen muuhun. Sopii myös hiontaan. Eri lisätarvikkeita käyttämällä laitetta voidaan käyttää puun, laminaatin, vanerin ja kipsilevyjen työstämiseen. Yksi Ryobin kätevistä toiminnoista on, että monitoimipään saa säädettyä viiteen eri asentoon, mikä helpottaa työskentelyä ahtaissa paikoissa, esimerkiksi sahattaessa reikää kaappiin tai kaapin alle. Laite on akkukäyttöinen, joten voit käyttää sitä sekä sisällä että ulkona myös silloin, kun pistorasioita ei ole lähellä.

Tarvikkeiden vaihto
Varusteen vaihto käy helposti ja nopeasti ilman työkaluja. Voit vaihtaa nopeasti työtehtävästä toiseen. Kätevää silloin, kun et selviä työstä vain yhtä tarviketta käyttämälllä. Monitoimityökalun mukana tulee sovitin, jonka ansiosta työkalu on yhteensopiva esimerkiksi Cocraftin ja Bosch Starlockin lisävarusteiden kanssa.

Säädettävä nopeus
Koneessa on portaaton nopeus 10 000–22 000 kierr./min. Voit myös valita jonkin kuudesta kiinteästä nopeudesta materiaalin ja työtehtävän mukaan.

Mukana tulevat tarvikkeet
Monitoimityökalun mukana tulee sahanterä, kaavinterä, pistosahanterä, 5 hiomapaperia ja adapteri tarvikkeille.

Tuotteen tiedot

Pyörivä Kyllä 
Johdoton Kyllä 
Kierrosluku 10000-20000 rpm
Pakkaukseen sisältyy Sahanterä, kaavin, pistosahanterä, 5 hiomapaperia ja yleismallinen tarvikesovitin 
Paino 1 kg
Muuta Täydennä akulla ja laturilla 
Pakkauksen koko 34,2 x 14,9 x 9,5 cm
Pakkauksen paino 1,4  kg

Vuokrahintaan sisältyy vakuutus tuotteen rikkoutumisen varalta. 

Kirjoita arvostelu
Arvosteltava tuote:Monitoimityökalu Ryobi R18MT-0
Arvosana