Lattiapesuri Kärcher SC 3 Upright Easyfix Premium

  • 1 Vrk: 22,00 € Extra Vrk 5,00 €
Min 1 Vrk - Max 2 Vkoa
HETI SAATAVILLA
Current Store Time: 2024-06-14 02:24:41
  • 1 Vrk: 22,00 € Extra Vrk 5,00 €

Lattiapesuri kodin puhtaanapitoon. Höyrypesuri pesee vesihöyryn avulla ja irrottaa rasvatahrat ja lian ilman kemiallisia puhdistusaineita. Kärcher SC 3 Upright on kädessä pidettävä malli, erinomainen päivittäisessä kodinhoidossa. Puhdistaa tehokkaasti lian, rasvatahrat ja jopa 99,9 %* kaikista kodin bakteereista kovilta pinnoilta. Kodista tulee hygieenisen puhdas luonnollisesti - kuuman höyryn ansiosta kemikaaleja ei tarvita!

Puhdistaa lattian tehokkaasti
Kärcherin höyrypesuri SC3 puhdistaa lähes kaikki lakatut, kovat lattiapinnat ja sopii keittiön, kylpyhuoneen ym. puhdistamiseen. EasyFix-lattiasuulakkeen alla olevien lamellien ansiosta höyry pysyy pidempään lattian pinnalla, mikä parantaa pesutehoa. EasyFix yltää helposti huonekalujen alle litteän muotoilun ja suulakkeen joustavien nivelten ansiosta. Lattialiina on helppo vaihtaa painamalla jalalla lattialiinan jalkakielekettä ja vetämällä lattiasuulaketta ylöspäin.

Lämpenee erittäin nopeasti
Höyrypesuria on helppo käyttää ja käsitellä - kompakti muotoilu ja ergonominen kahva. Erittäin lyhyt lämpenemisaika - käyttövalmis vain 30 sekunnissa. Laite puhdistaa noin 60 m² yhdellä säiliöllä.

Fiksut toiminnot
Höyrypesurissa on useita fiksuja ominaisuuksia, kuten esim. lapsilukko, veden täyttö käytön aikana ja automaattinen kalkinpoisto. Valitse painikkeella sopiva määrä höyryä erilaisille puhdistettaville pinnoille. SC 3 Upright -pesurissa on esiasetukset puulattialle, kokolattiamatolle ja kivilattialle. Myös kokolattiamatto on helppo pestä ja raikastaa mukana tulevalla osalla.

Huom.! Kuivaa pinnat höyrypesurin käytön jälkeen, sillä se ei kuivaa pintoja höyryttämisen jälkeen.

*Kovien pintojen perusteellisessa puhdistuksessa kuolee 99,9 % tavallisista kotitalouden stafylokokki- ja enterokokkibakteereista.

 

Vuokrahintaan sisältyy vakuutus tuotteen rikkoutumisen varalta. 

Tuotteen tiedot

Pakkaukseen sisältyy Mattoliukuri 
Teho 1600 W
Lämpenemisaika 0,5 min
Tankin tilavuus 0,5 l
Kaapelin pituus 5 m
Tarkoitettu Puulattioille 
Kaakelille/klinkkerille 
Matoille 
Lisähöyry 40 g/min
Kalkinpoistotoiminto Kyllä 
Leveys 31,4 cm
Korkeus 118,5 cm
Syvyys 20,7 cm
Paino 3,1 kg
Väri Valkoinen 
Pakkauksen koko 77 x 17,7 x 17,7 cm
Pakkauksen paino 4,47  kg
Kirjoita arvostelu
Arvosteltava tuote:Lattiapesuri Kärcher SC 3 Upright Easyfix Premium
Arvosana