Karaokejärjestelmä Singtrix Party Bundle

  • 1 Vrk: 60,00 € Extra Vrk 5,00 €
Min 1 Vrk - Max 2 Vkoa
HETI SAATAVILLA
Current Store Time: 2024-07-15 07:30:01
  • 1 Vrk: 60,00 € Extra Vrk 5,00 €

Erinomainen äänenlaatu ja yli 300 ääniefektiä – Singtrix saa laulusi kuulostamaan samalta kuin idolisi ääni.

Sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin – tartu mikrofoniin ja laula
Kokoontukaa Singtrixin ääreen kollegojen, perheen tai ystävien kesken. Sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin syntymäpäiväjuhlista afterworkiin. Kaksi mikrofoniliitäntää – laula yksin tai duettona ystävän kanssa.

Kaikki mitä tarvitset onnistuneeseen karaokeiltaan
Karaokejärjestelmä Guitar Hero -pelin kehittäjiltä. Pakkaukseen kuuluu karaokelaite, mikrofoni, jalusta, kaiutin ja johdot. Settiin kuuluu myös kätevä pidike puhelimellesi tai tabletillesi, jotta teksti näkyy kunnolla.

Yli 300 ääniefektiä
Karaokejärjestelmä Singtrix Party Bundle on täynnä upeita tehosteita, ja laitetta on helppo käyttää. Laita kappale soimaan, valitse äänitehoste säädintä kääntämällä ja ala laulaa. Song Voice -painike poistaa lauluäänen peruskappaleista, joten karaokekappaleiden valikoimasta tulee loputon. Hit Effect -painike muuttaa äänesi neliääniseksi kuoroksi, mikä sopii täydellisesti kertosäkeisiin. Toimintoa varten on myös pikapainike mikrofonissa.

Tehokas kaiutin, jossa subwoofer
Singtrix-musiikkilaitteeseen kuuluu 2.1-kaiutin, jossa on erinomaisen äänentoiston takaava 40 W:n subwoofer (bassokaiutin). Kaiutinta voi käyttää myös multimediakaiuttimena muissa laitteissa. Lisäksi kaiutin on sekä kevyt että kannettava, joten se on kätevä ottaa mukaan juhliin.

Lue sanat tabletista tai puhelimesta
Karaokejärjestelmässä ei ole mukana musiikkikappaleita tai tekstejä. Ne saadaan järjestelmään älypuhelimella tai tabletilla, joka liitetään Singtrixiin. Voit lisäksi streamata musiikkia ja karaokekappaleita esimerkiksi Spotifysta ja YouTubesta (YouTubessa näkyvät myös sanoitukset).

Sopii kaikkiin laitteisiin
Singtrix sopii kaikkiin laitteisiin, joissa on 3,5 mm:n kuulokeliitäntä, kuten älypuhelimiin, tabletteihin, MP3-soittimiin ja kannettaviin tietokoneisiin.

Pakkaukseen
sisältyy
Ohjauspaneeli 
Kaiutin 
Jalusta 
Pidike älypuhelimelle ja tabletille 
Mikrofoni 
Muuntaja ohjauspaneeliin 5V 1000mA 
Muuntaja kaiuttimeen 18V 2800mA 
Liitännät 2 mikrofoniliitäntää 
3,5 mm:n ääniliitäntä 

Tässä video, jossa kerrotaan Singtrixin käyttökuntoolaitto:

 

Vuokrahintaan sisältyy vakuutus tuotteen rikkoutumisen varalta. 

Kirjoita arvostelu
Arvosteltava tuote:Karaokejärjestelmä Singtrix Party Bundle
Arvosana