Rinkka Fjällräven Kajka 65 W

  • 1 Vrk: 22,00 € Extra Vrk 5,00 €
Min 1 Vrk - Max 1 Kk
HETI SAATAVILLA
Current Store Time: 2024-07-15 09:31:45
  • 1 Vrk: 22,00 € Extra Vrk 5,00 €

Kestävä ja mukava vaellusrinkka. Perfect fit adjustment system -säätöjärjestelmän ansiosta rinkka on helppo säätää käyttäjän selän pituuteen ja hartioiden leveyteen sopiviksi. Kantojärjestelmä on suunniteltu naisen anatomialle sopivaksi. Siinä on ergonomisesti muotoillut olkahihnat ja se keventää myös hyvin raskaita taakkoja.

Lisäksi lantiovyö on muotoiltu naisille sopivaksi ja takaa erinomaisen kantomukavuuden pitkienkin vaelluspäivien aikana. Ylhäältä avattavassa päälokerossa on lumilukko ja etuosassa iso pystyaukko. Lisäksi alaosassa on aukko, minkä ansiosta sisällön näkee helposti. Päälokeron voi jakaa ylä- ja alaosaan, tällöin alaosassa on Wet/Dry-tila, joka pitää kosteat ja likaiset varusteet erillään muista tavaroista.

Kannessa, sivuilla ja lantiovyössä on käytännöllisiä vetoketjutaskuja. Irrotettavaa kantta voi käyttää vyötärö- tai rintalaukkuna, kun arvotavarat halutaan pitää erityisen varmassa tallessa. Kummallakin sivulla on kaksi puristushihnaa, joihin voi kiinnittää ohuet sauvat. Kannessa ja rinkan pohjassa on kiinnikkeitä.

Vuokrahintaan sisältyy vakuutus tuotteen rikkoutumisen varalta. 

Kirjoita arvostelu
Arvosteltava tuote:Rinkka Fjällräven Kajka 65 W
Arvosana