Kaiutin JBL PartyBox On-The-Go

  • 1 Vrk: 40,00 € Extra Vrk 5,00 €
Min 1 Vrk - Max 2 Vkoa
HETI SAATAVILLA
Current Store Time: 2024-05-24 06:54:17
  • 1 Vrk: 40,00 € Extra Vrk 5,00 €

Voimakas ääni ja näyttävät valot
JBL:n PartyBox On-The-Go -kaiuttimessa on tehokas 100 watin Bass Boost -ääni, komea ylärekisteri, puhdas keskirekisteri ja syvä basso - sekä sisä- että ulkotiloissa. Moniväristen valojen ja äänen yhdistelmästä syntyy dynaaminen valoshow, joka tekee vaikutuksen vieraisiisi. Valitse valmis esiasetus ja anna värien mukailla musiikkia, kun itse keskityt kappaleisiin. Vielä voimakkaamman äänen saat yhdistämällä kaiuttimeen jopa kaksi yhteensopivaa party-kaiutinta True Wireless Stereon (TWS) ja Bluetoothin avulla.

Mukana langaton JBL-mikrofoni
Laula tai soita ilman rajoituksia tai johtoja. JBL PartyBox On-The-Go -kaiuttimen mukana tulee langaton JBL-mikrofoni, jonka käyttöaika on 10 tuntia ja kantama jopa 10 metriä. Voit liittää kaiuttimeen myös esim. kitaran käyttämällä instrumenttiliitäntää. Plug & Play - helppo liittää ja alkaa laulaa ja soittaa. Edistykselliset asetukset laulamisen hienosäätöön. Soita suosikkikappaleitasi Bluetoothin kautta ja säädä bassoa, diskanttia ja mikrofonin kaikua, jotta saat muodostettua oikeanlaiset efektit laulamiseen. Kaksi mikrofoniliitäntää mahdollistaa laulamisen tai räppäämisen kaverin kanssa.

Langaton Bluetooth-liitäntä
Kuuntele musiikkia langattomasti älypuhelimesi tai tablettisi kautta JBL PartyBox OTG -kaiuttimella. Kuuntele lempikappaleitasi Bluetoothin, USB:n, AUX:n ja TWS:n (True Wireless Stereo) kautta. JBL PartyBox On-The-Go toimii kaikkien Bluetooth-laitteiden kanssa, joten omaan musiikkikirjastoon ja suoratoistopalveluihin on helppo päästä käsiksi.

Helppo liitäntä USB:n kautta
Ei Bluetooth-musiikkia? Kokoa parhaat soittolistat USB-tikulle ja liitä tikku kaiuttimen USB-porttiin, niin voit kuunnella suosikkimusiikkiasi missä vain.

Käyttöaika jopa 6 tuntia
JBL PartyBox On-The-Go on varustettu kiinteällä 2 500 mAh:n akulla, jonka soittoaika on jopa 6 tuntia yhdellä latauksella.

IPX4-roiskesuojattu
Rantabileet, allasbileet tai tanssit sateessa - IPX4-roiskesuojaus pitää JBL PartyBox On-The-Go -kaiuttimen kunnossa, vaikka juhlat olisivatkin kosteat.

Käytännöllinen olkaremmi helpottaa kantamista
JBL PartyBox On-The-Go -kaiuttimessa on kaikki, mitä tarvitset hauskaan iltaan, kuten olkahihnassa oleva pullonavaaja, joten voit helposti nauttia juotavaa samalla, kun tanssit koko illan.

Tuotteen tiedot

Leveys 489 mm
Korkeus 244,5 mm
Syvyys 224 mm
Paino 7,5 kg
Väri Musta 
Muuta Enimmillään 6 tuntia soittoaikaa 
Mukana langaton mikrofoni ja virtajohto. 
Bluetooth 4.2 
Kokonaislähtöteho 100 W 
Digitaalinen tulo: USB, Bluetooth 
Langaton Kyllä 

 

The rental price includes insurance in case of product breakage.

Kirjoita arvostelu
Arvosteltava tuote:Kaiutin JBL PartyBox On-The-Go
Arvosana