Teltta Fjällräven Abisko Endurance 4

  • 1 Vrk: 40,00 € Extra Vrk 4,00 €
  • Vähimmäisaika: 1 Vrk
    Enimmäisaika: 1 Kk
  • Seuraavaksi saatavilla: 25.2.2024
Current Store Time: 2024-02-25 16:00:07

Vaellusteltan vuokraus kaikkialle Suomeen

 

Fjällräven Abisko Endurance 4 on kevyt ja vakaa tunneliteltta, jossa on tasakorkuinen sisäteltta ja pääabsidi. Teltta on helppo pystyttää, siinä on hyvä ilmanvaihto ja käytännöllisiä ominaisuuksia.

Teltta soveltuu jopa neljälle hengelle ympärivuotiseen käyttöön. Pääabsidissa on paljon tilaa varusteiden säilyttämiseen ja ruoanlaittoon. Sisäänkäynti on teltan sivulla, minkä ansiosta tilaa on helppo hyödyntää. Toinen absidi tuo telttaan lisätilaa varusteiden säilyttämiseen. Se myös helpottaa sisään ja ulos liikkumista, jos teltassa on enemmän ihmisiä. Pääabsidissa ja sisäteltassa on vaatenarut, ja sisäteltassa on myös monta verkkotaskua vaatteille ja pikkutavaroille.

Sisäteltta nousee pystyyn samanaikaisesti ulkoteltan kanssa. Kaaritunnelit on värikoodattu. Suurilla tuuletusaukoilla telttaan saadaan hyvä ilmanvaihto. Sisäteltassa on tiheärakenteinen itikkaverkko, joka pitää pienimmätkin hyönteiset pois teltasta Lämpimällä säällä ovi voidaan kiinnittää puoliavoimeen asentoon ilmanvaihdon parantamiseksi ilman, että sade pääsee sisätelttaan. Ulkoteltan YKK-vetoketjussa on automaattinen lukitustoiminto, joten tuuli ei saa sitä hilautumaan auki. 

Ulkoteltta on Fjällrävenin uutta korkealaatuista TripleRip-nailonia. Siinä on innovatiivinen rakenne, jossa on yhdistetty kahta eripaksuista kangasta – 20 denieriä yläosassa ja 40 denieriä alhaalla, missä hankaus on suurinta. Näin teltasta on saatu erittäin kestävä kevyestä painosta huolimatta. Muiden Fjällrävenin telttojen tapaan myöskään Abisko Endurance 4 ei sisällä PVC-muovia muovia ja se on palokyllästemyrkytön. Siinä on myös fluorihiilitön käsittely.

LISÄVALINTANA mukaan telttakiilat