Noutopiste Lauttasaari - Helsinki | Postitoimitus koko Suomeen | Asiakaspalvelu 044 700 7758 | info@liizi.fi

Outlet

Outlet-osastolta voit ostaa vuokrakäytöstä poistettuja tuotteita omaksesi. Tuotteet ovat käytettyjä ja niiden kunto on ilmoitettu tuotesivulla. Huonokuntoisia tuotteita emme myy. Tuotteen kunto on huomioitu hinnassa. Suosittelemme noutamaan tuotteet Helsingin varastoltamme, jolloin voit tarkistaa tuotteen noudon yhteydessä. Kassalla voit valita halutessasi myös postitoimituksen (16 euroa). 

Kuntoluokat

  • A: Tuote on kiitettävässä kunnossa. Sitä on käytetty vähän tai ei lainkaan. Ulkoisia käytönjälkiä voi olla. Ei puutteita toiminnassa. 
  • B: Tuote on hyvässä kunnossa. Siinä on normaaleja käytön jälkiä. Mahdolliset puutteet toiminnassa on ilmoitettu tuotesivulla.
  • C: Tuote on tyydyttävässä kunnossa. Ollut vuokrauskäytössä pidemmän aikaa. Tuotteessa on puutteita, joista on ilmoitettu tuotesivulla.

Syy myynnille

Vuokravalikoimamme uudistuu jatkuvasti minkä vuoksi myymme vuokrakäytöstä poistuvia tuotteita. Outletissa myynnissä olevan tuotteen myynnille syynä voi olla:

  1. Heikko kysyntä. Tuotetta on varastossa enemmän kuin sille on kysyntää.
  2. Poistuva malli. Tuote poistuu valikoimasta ja korvautuu toisella mallilla.
  3. Muu syy. Esimerkiksi tuotekokeilun päättyminen.

Myyntipaketin sisältö

Tarkasta myyntipaketin sisältö tuotesivulta. Huomioi, että tuote on käytetty ja paketin sisältö voi erota esimerkiksi uuden tuotteen myyntipakkauksen sisällöstä.

Lisätiedot

Saat lisätietoja myynnissä olevista tuotteista sivuston chatissa (arkisin klo 10 - 18) tai sähköpostitse (info at liizi.fi).

22 tuote(tta)

/ sivu