Noutopiste Herttoniemi - Helsinki | Matkahuollon toimitus koko Suomeen | Asiakaspalvelu: info@liizi.fi

Navigator-otsavalaisin

Otsavalaisimen vuokraus kaikkialle Suomeen. 


Huipputehokas otsalamppu vaativaan käyttöön. Lampun valoteho huimat 2770lm. Voidaan kiinnittää myös pyörään kätevän kiinnityksen ansiosta. Kokeile ja hämmästy ylivoimaisesta valotehosta! Valaisimen vuokraaminen on ekologinen ja vaivaton vaihtoehto tuotteen ostamiselle.


Vuokrapakettiin kuuluu:  • Lumonite BX2500 valaisinpää

 • Lumonite BXB78 7,8 Ah li-ion akku

 • Lumilight UL ultrakevyt otsapanta

 • nopeasti lataava 2A-verkkolaturi

 • valaisimen kiinntyslenkit 2 kpl

 • jatkokaapeli 50 cm

 • säilytyslaukku


Kokeile kuinka kätevää valaisimien vuokraus Liizistä on!


1 päivä: 18,00 €  
2 päivää: 20,00 €  
3 päivää: 22,00 €  
0,00 €
Minimiaika: 1 päivä
Maksimiaika: 1 kuukausi
Hinnoittelu:
1 päivä: 18,00 €  
2 päivää: 20,00 €  
3 päivää: 22,00 €  
5 päivää: 26,00 €  
1 viikko: 30,00 €  
10 päivää: 34,00 €  
2 viikkoa: 38,00 €  
3 viikkoa: 46,00 €  
1 kuukausi: 54,00 €  

Valitse varauksen aika

Info
Valmistelupäivät Huoltopäivät

Soita 040 769 6181 saadaksesi lisätietoa tästä tuotteesta

Toimitus/palautus noutopisteemme kautta Helsingin Herttoniemessä tai Matkahuollon kautta.

Varauksen kaikilla tuotteilla tulee olla sama vuokra-aika


Myymme myös vuokratuotteitamme. Soita tai mailaa - teemme tarjouksen!

Katso myös Outlet -osastomme. Sieltä teet löytöjä!

Liizin varastomyymälä sijaitsee Kauppakeskus Hertsissä, Linnanrakentajantie 2, 00880 Helsinki (aukiolo kesällä arkisin klo 10-19, lauantaisin 10-15). 

Huomaa, että vaikka voit aloittaa ja lopettaa varauksesi sunnuntaina, varaus tulee noutaa edellisenä lauantaina ja sen voi palauttaa seuraavana maanantaina, silloin kun olet valinnut noudon/palautuksen toimipisteemme kautta. Matkahuollon kautta palautus viimeisenä vuokrapäivänä.

Kun noudat varauksen toimipisteestämme, voit aloittaa varauksen vaikka samana päivänä, kunhan ehdit hakemaan tuotteen aukioloajan puitteissa.

Matkahuollon kautta tilatun varauksen toimitusaika on 1-3 arkipäivää, joten huomioithan sen varauksen alkamisajassa!

Kuvaus

Yksityiskohdat

Otsavalaisimen vuokraus kaikkialle Suomeen. 

Huipputehokas otsalamppu vaativaan käyttöön. Lampun valoteho huimat 2770lm. Voidaan kiinnittää myös pyörään kätevän kiinnityksen ansiosta. Kokeile ja hämmästy ylivoimaisesta valotehosta! Valaisimen vuokraaminen on ekologinen ja vaivaton vaihtoehto tuotteen ostamiselle.

Vuokrapakettiin kuuluu: 

 • Lumonite BX2500 valaisinpää
 • Lumonite BXB78 7,8 Ah li-ion akku
 • Lumilight UL ultrakevyt otsapanta
 • nopeasti lataava 2A-verkkolaturi
 • valaisimen kiinntyslenkit 2 kpl
 • jatkokaapeli 50 cm
 • säilytyslaukku

Kokeile kuinka kätevää valaisimien vuokraus Liizistä on!

Näin vuokraat

1.

Valitse tuotteet ja varaa ne haluamallesi ajalle

2.

Nouda tuotteet Liizin noutopisteestä, Postista tai Matkahuollosta.

3.

Palauta tuotteet vuokra-ajan päätyttyä

 

1) VALITSE TUOTTEET JA VARAA NE HALUAMAKSESI AJAKSI

Aloita vuokraaminen etsimällä tarvitsemasi tuotteet. Löydät tuotteet helpoiten joko hakutoiminnolla tai valitsemalla haluamasi kategorian yläpalkista.

Löydettyäsi haluamasi tuotteet klikkaa tuotetta ja siirry tuotesivulle. Sivulla on kerrottu tuotteen tiedot sekä vuokrapaketin sisältö. Jatka vuokrausta valitsemalla tuotesivulla varauksen aloitus- ja lopetuspäivät. Kalenteri ilmoittaa automaattisesti päivät joina tuote on saatavilla. 

Aloituspäivä on päivä, jona tuote on mahdollista noutaa noutopisteestämme arkisin klo 10-19 tai lauantaisin klo 10 - 15. Mikäli valitsit Matkahuollon, tuotteet lähtevät varastoltamme aloituspäivää edeltävänä päivänä ja ovat normaalitilanteessa noudettavissa aloituspäivän aikana.

Lopetuspäivä on päivä, jona tuote tulee palauttaa. Palautukset tulee tehdä vuokrapisteisiin arkisin klo 10-19 ja Matkahuollon pisteeseen viimeistään klo 16. Lauantaisin palvelupisteemme ovat avoinna klo 10 – 15.

Valittuasi aloitus- ja lopetuspäivät hinta valitsemallesi ajalle ilmestyy näkyviin tuotesivulle. Hinnoitteluperusteet ilmoitetaan kunkin tuotteen tuotesivulla. Valittuasi alku- ja loppupäivän, lisää tuote varauksiin klikkaamalla vuokraa. Tämän jälkeen ohjaudut varauksesi-sivulle. Voit jatkaa vuokrausta klikkaamalla jatka vuokrausta. Samaan varaukseen voi kuulua useita tuotteita, mutta huomioi, että kaikkien varauksen tuotteiden vuokra-aikojen tulee olla yhteneviä.

Lisättyäsi haluamasi tuotteet siirry varaukset-sivulta kassalle. Syötä yhteystietosi, valitse toimitustapa ja syötä mahdollinen alennuskoodi sekä kommentti tilauksen käsittelijälle. Lopuksi klikkaa tee tilaus. Suorita maksu haluamallasi maksutavalla. Onnistuneen tilauksen jälkeen lähetämme tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

 

2) NOUDA TUOTTEET NOUTOPISTEESTÄ TAI MATKAHHUOLLOSTA

Valitessasi noutomahdollisuuden, ovat varaamasi tuotteet noudettavissa Helsingin palvelupisteistämme ensimmäisenä vuokrapäivänä arkisin klo 10-19, la 10-15.

Valitessasi toimituksen Matkahuollon kautta toimitamme tilaamasi tuotteet viimeistään ensimmäistä vuokrapäivää edeltävänä työpäivänä ja niiden tulisi olla perillä ensimmäisen vuokrapäivän aikana. Sähköpostiisi toimitetaan toimitusvahvistus tuotteiden lähdettyä varastoltamme. Tuotteet toimitetaan valintasi mukaan joko ilmoittamaasi osoitteeseen sovittuna aikana tai Matkahuollon toimipaikkaan.

Vastaanotettuasi tuotteet tarkista lähetyksen sisältö ja tuotteiden kunto. Mikäli tuotteissa on huomautettavaa, ole välittömästi yhteydessä asiakaspalveluumme.

Tuotteet ovat käytettävissänne viimeiseen vuokrapäivään klo 16 tai 18 saakka. Asiakaspalvelumme palvelee sinua mahdollisissa ongelmatapauksissa koko vuokra-ajan. Huomioi käytön aikana tuotteen oikeaoppinen käyttö sekä vuokrausehdot.

 

3) PALAUTA TUOTTEET

Vuokra-ajan loputtua tuotteet on palautettava Liizille. Käytä palautuksessa pakkausta, jossa tuotteet toimitettiin sinulle. Pakkaa tuotteet hyvin ja muista lisätä palautuksen mukaan täytetty palautuslomake.

Mikäli noudit tuotteet itse, tulee ne palauttaa Liizin noutopisteeseen viimeistään viimeisenä vuokrapäivänä klo 19.

Vastaanotettuasi tuotteet Matkahuollon kautta, tulee palautus tehdä MH:nasiakaspalautuksena. Käytä palautuksessa toimituksen mukana tullutta valmiiksi maksettua osoitekorttia. Tuotteet voi palauttaa mihin tahansa Postin toimipisteeseen. Säilytä palautuksesta saamasi kuitti lähetyksen katoamisen varalta noin viikon ajan palautuksen lähettämisestä.

 

Vuokrausehdot

Voimassa 1.1.2020 alkaen


Liizi.fi on Liizi Oy:n (3156052-9) omistama verkkopalvelu, joka vuokraa tuotteita suomalaisille yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille. 

 

VUOKRAAMINEN

Vuokranantajana toimii Liizi Oy (3156052-9). Vuokranantaja omistaa vuokrattavat tuotteet. Vuokraaja on osapuoli, joka vuokraa tuotteet vuokranantajalta.
Tuotteet tilataan joko

1) verkkopalvelun kotisivuilla valitsemalla haluttu vuokra-aika vuokrakalenterista ja lisäämällä ne varauksiin (“ostoskori”) tai

2) puhelimitse tai sähköpostitse

Vuokraaja hyväksyy tilauksen tehdessään vuokrausehdot.

 

TUOTTEET

Vuokratut tuotteet ovat vuokranantajan omaisuutta eikä niitä saa vuokrata, lainata, pantata tai luovuttaa muulla tavoin edelleen. Tuotteita tulee säilyttää sisätiloissa lukuunottamatta niiden normaalia, käyttötarkoituksen mukaista käyttöä ulkona. Tuotteiden vahingoittaminen tai hävittäminen on kielletty.

Vuokraaja on vastuussa tuotteen kunnon tarkistamisesta ja tuotteen käytöstä. Vuokranantaja ei ota vastuuta tuotteen käytön aikana tapahtuvista vahingoista tai tuotteesta aiheutuvia vahinkoja.

Tuotteelle aiheutuneesta vahingosta tai tuotteen katoamisesta tulee ilmoittaa välittömästi vuokranantajalle. Vuokraaja on vastuussa tuotteen vahingoittumisesta. Vuokraaja sitoutuu vuokrausehdot hyväksyessään huolehtimaan tuotteesta parhaansa mukaan. Vuokraaja on velvollinen suorittamaan varastetusta, kadonneesta tai vahingoittuneesta tuotteesta vuokranantajalle korjaus- tai uushankintahintaa vastaavan korvauksen.

 

HINNAT

Vuokrahinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Tuotteen vuokrahinta riippuu vuokra-ajasta. Tuotteiden mahdolliset vuokra-ajat sekä hinnoitteluperusteet on ilmoitettu tuotesivulla. Asiakkaan valitessa haluamansa vuokra-ajan palvelussa, näyttää palvelu tuotteen vuokrahinnan valitulle ajalle. Mikäli asiakas palauttaa tuotteet etuajassa, ei vuokranantaja ole velvollinen korvaamaan lyhentynyttä vuokra-aikaa. Vuokra-ajan pidentäminen kesken vuokra-ajan on mahdollista, mikäli varaustilanne sen sallii. Pidennetystä vuokra-ajasta veloitetaan hinnaston mukainen maksu sekä 8€ käsittelymaksu / muutos.

 

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

Toimitustavaksi asiakas voi valita toimituksen Matkahuollon toimipaikkaan tai noudon Liizin noutopisteestä Helsingistä (Herttoniemi). Toimitus Matkahuollon toimipaikkaan maksaa 16,00€ sisältäen myös palautuskulun. Matkahuollon kautta toimitettavat tuotteet Matkahuollon toimipisteeseen viimeistään viimeisenä vuokrapäivänä klo 16.00.

Noudettaessa tuotteet itse, tulee tuotteet palauttaa noutopisteisiimme viimeistään viimeisenä vuokrapäivänä klo 19.00.

 

TOIMITUS TAI NOUTO

Valittaessa toimitustavaksi nouto Liizin noutopisteestä, on tilaus noudettavissa Liizin noutopisteestä ensimmäisenä vuokrapäivänä, arkisin klo 10-19, la 10-15).

Postitse toimitettavien tilausten toimitus tapahtuu asiakkaan valitsemaa vuokra-ajan alkamispäivää edeltävänä työpäivänä varastoltamme. Tuote toimitetaan Matkahuollon toimipaikkaan noudettavaksi. Tuotteen ollessa noudettavissa toimipaikassa ilmoitetaan tästä asiakkaalle tekstiviestitse tai saapumisilmoituksella. 

Normaalitapauksessa tuote on noudettavissa Matkahuollon toimipaikasta ensimmäisenä vuokrapäivänä viimeistään kello 19. Mikäli tuote ei ole noudettavissa tai sitä ei yritetä toimittaa asiakkaalle ensimmäisen vuokrapäivän aikana, jatketaan vuokra-aikaa sen loppupäästä myöhästymisen pituisella ajanjaksolla. 

 

MAKSAMINEN JA MAKSUTAVAT

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen asiakkaan tulee palata takaisin verkkopalveluun. Onnistuneen maksun jälkeen asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen toimitetaan vahvistus onnistuneesta tilauksesta.

Nouto

Noudettaessa tuote on maksu mahdollista suorittaa maksukortilla. Mikäli haluat suorittaa maksun noutaessasi tuotteen Helsingin tai Vantaan noutopisteestä, valitse maksutavaksi korttimaksu noudettaessa. Hyväksymme yleisimmät maksukortit, kuten Visa, Mastercard ja American Express.

 

TUOTTEIDEN PALAUTTAMINEN

Noutopisteestä noudetut tuotteet: noutopisteestä noudetut tuotteet tulee palauttaa noutopisteeseen viimeistään viimeisenä vuokrapäivänä arkisin klo 19.00 tai lauantaisin klo 15.00.

Matkahuollon kautta toimitetut tuotteet: vuokratuotteiden tulee olla luovutettuna Matkahuollon toimipaikkaan viimeistään viimeisenä vuokrapäivänä klo 16.00.

Palautuksen sisällön tulee olla sama kuin tuotetta vastaanotettaessa. Tuotteiden tulee olla palautettaessa hyvässä kunnossa ja vuokrauskelpoisia. Mahdollisista puutteista tulee ilmoittaa palautuslomakkeessa tälle varatussa kohdassa. Mikäli tuotteita palautetaan vaurioituneena tai puutteellisena veloitetaan vahingosta ja/tai hävinneistä osista tai tuotteista uushankintahintaa tai korjauskustannuksia vastaava hinta. Tuotteet palautetaan samassa pakkauksessa, jossa ne on vuokraajalle toimitettu, Palautus on asiakkaalle maksuton käytettäessä Matkahuollon asiakaspalautuslähetystä. Tarkempi palautusohje toimitetaan toimituksen yhteydessä.

Mikäli tuotetta ei palauteta välittömästi vuokra-ajan päätyttyä, laskutetaan vuokraajalta lisävuokra jokaiselta alkavalta päivältä. Lisävuokra lasketaan tuotteen lyhyimmän vuokra-ajan mukaisen vuorokausivuokran mukaan. Lisäksi perimme laskutuslisän 10 €/lasku ja maksumuistutuksista 5€/muistutus.. Kahden maksumuistutuksen jälkeen siirrämme asian perintäyhtiölle, joka veloittaa perinnästä vuokraajalta palveluhinnastonsa mukaisen veloituksen. Vuokra-ajan päättymisestä 14 vuorokauden kuluttua vuokraajalta peritään korvaus kuin tuhoutuneesta tuotteesta uushankintahinnan mukaisesti.

 

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Varaus on mahdollista perua viimeistään neljä päivää ennen varauksen alkamista, mikäli toimitustavaksi on valittu Matkahuolto. Varaukset joidet toimitustapa on nouto Liizin noutopisteestä tulee perua viimeistään kaksi päivää ennen varauksen alkamista. Ilmoita peruutuksesta sähköpostitse (info@liizi.fi / 24h) tai sivuston chatissa (arkisin 10-18). Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai noutamatta jätetyistä varauksista veloitamme varausmaksun, jonka suuruus on 50% vuokrahinnasta, kuitenkin vähintään 20€.

 

SOPIMUKSEN IRTISANOMINEN

Vuokranantaja saa irtisanoa sopimuksen irti ja vuokraajan tulee välittömästi palauttaa tuote mikäli vuokraaja on antanut vääriä tietoja, laiminlyönyt vuokran maksamisen, hoitanut tuotetta vuokraehtojen vastaisesti tai rikkonut muutoin sopimusta.

Peruutuksesta johtuvat mahdolliset maksunpalautukset suoritetaan aina käytetylle maksutavalle (ei tilisiirtona).

ONGELMATILANTEET

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei vastaa tekemääsi tilausta, ota yhteyttä Liizin asiakaspalveluun sähköpostitse (info@liizi.fi) tai sivuston chatin kautta. Mikäli tuote vioittuu vuokra-aikana on vuokraajan oltava yhteydessä Liizin asiakaspalveluun.

Varkaustapauksissa on vuokraajan tehtävä ilmoitus poliisille ja myös vuokranantajalle. Mahdollinen vakuutuskorvaus tulee ohjata vuokranantajalle. Vuokraaja on velvollinen suorittamaan vuokranantajalle tuotteen uushankintahintaa vastaavan korvauksen mikäli tuote vahingoittuu tai varastetaan.

Vuokranantajalla on oikeus periä vuokraajalta vuokraajan aiheuttamien vahinkojen, korvaavien tuotteiden tai saatavien perinnästä aiheutuneet kulut toteutuneiden kustannusten mukaisina. Tuotteen tuhoutuessa tai kadotessa, on vuokraaja velvollinen maksamaan täyden korvauksen tuotteen tai vastaavan tuotteet arvosta.

Tätä sopimusta koskevat erimielisyydet ratkaistaan Suomen lain mukaan vuokranantajaa lähimmässä oikeuslaitoksessa.

Asiakkaiden arvostelut (1)

+Arvostellut Juha
Arviosi tuotteesta
Vuokrasin otsalampun suunnistukseen. Voin suositella, todella tehokas valaisin! (Lähetetty 17.11.2015)

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy