Noutopiste Lauttasaari - Helsinki | Postitoimitus koko Suomeen | Asiakaspalvelu 044 700 7758 | info@liizi.fi

Savotta Paljakka -ahkio

Ahkion vuokraus


Ahkion ja muiden retkeilyvarusteiden vuokraus Liizistä on helppoa! Tee varaus verkossa ja nouda tuote ensimmäisenä vuokrapäivänä klo 10-18 noutopisteeltämme. Varastomme sijaitsee Helsingissä osoitteessa Wavulinintie 4, Lauttasaari (aukiolo arkisin klo 10-18).


Ominaisuudet: • paino: 7 kg

 • koko: 142 x 44 x 13 cm

 • runko: valkoiseksi maalattua lasikuitua

 • reunan vahvistus: alumiini

 • vetoaisat: alumiinista valmistetut kiinteät vetoaisat

 • jalakset: polyeteeni

 • kiinteä kuormapeite

 • vetovyö sisältyy pakettiin


Esittelyvideo


Kysy lisää sähköpostitse, chatissa tai puhelimitse.

3 päivää: 39,00 €  
5 päivää: 49,00 €  
1 viikko: 59,00 €  
0,00 €
Minimiaika: 2 päivää
Maksimiaika: 1 kuukausi
Hinnoittelu:
3 päivää: 39,00 €  
5 päivää: 49,00 €  
1 viikko: 59,00 €  
10 päivää: 69,00 €  
2 viikkoa: 79,00 €  
3 viikkoa: 89,00 €  
1 kuukausi: 99,00 €  

Valitse varauksen aika

Info
Valmistelupäivät Huoltopäivät

Soita 044 700 7758 saadaksesi lisätietoa tästä tuotteesta

Ilmainen palautus vuokra-ajan päätyttyä

Varauksen kaikilla tuotteilla tulee olla sama vuokra-aika

Kuvaus

Yksityiskohdat

Ahkion vuokraus

Ahkion ja muiden retkeilyvarusteiden vuokraus Liizistä on helppoa! Tee varaus verkossa ja nouda tuote ensimmäisenä vuokrapäivänä klo 10-18 noutopisteeltämme. Varastomme sijaitsee Helsingissä osoitteessa Wavulinintie 4, Lauttasaari (aukiolo arkisin klo 10-18).

Ominaisuudet:

 • paino: 7 kg
 • koko: 142 x 44 x 13 cm
 • runko: valkoiseksi maalattua lasikuitua
 • reunan vahvistus: alumiini
 • vetoaisat: alumiinista valmistetut kiinteät vetoaisat
 • jalakset: polyeteeni
 • kiinteä kuormapeite
 • vetovyö sisältyy pakettiin

Kysy lisää sähköpostitse, chatissa tai puhelimitse.

 

Näin vuokraat

1.

Valitse tuotteet ja varaa ne haluamallesi ajalle

2.

Vastaanota tuotteet

3.

Palauta tuotteet vuokra-ajan päätyttyä

 

1) VALITSE TUOTTEET JA VARAA NE HALUAMAKSESI AJAKSI

Aloita vuokraaminen etsimällä tarvitsemasi tuotteet. Löydät tuotteet helpoiten joko hakutoiminnolla tai valitsemalla haluamasi kategorian yläpalkista. Löydettyäsi haluamasi tuotteet klikkaa tuotetta ja siirry tuotesivulle. Sivulla on kerrottu tuotteen tiedot sekä vuokrapaketin sisältö. Jatka vuokrausta valitsemalla tuotesivulla varauksen aloitus- ja lopetuspäivät. Kalenteri ilmoittaa automaattisesti päivät joina tuote on saatavilla. 

Aloituspäivä on päivä, jona tuote on mahdollista noutaa noutopisteestämme klo 10-18. Mikäli valitsit postitoimituksen, tuotteet lähtevät varastoltamme aloituspäivää edeltävänä päivänä ja ovat normaalitilanteessa noudettavissa aloituspäivän aikana.

Lopetuspäivä on päivä, jona tuote tulee palauttaa. Palautukset tulee tehdä vuokrapisteeseen klo 10-18 ja Postiin viimeistään klo 16.

Valittuasi aloitus- ja lopetuspäivät hinta valitsemallesi ajalle ilmestyy näkyviin tuotesivulle. Hinnoitteluperusteet ilmoitetaan kunkin tuotteen tuotesivulla. Valittuasi alku- ja loppupäivän, lisää tuote varauksiin klikkaamalla vuokraa. Tämän jälkeen ohjaudut varauksesi-sivulle. Voit jatkaa vuokrausta klikkaamalla jatka vuokrausta. Samaan varaukseen voi kuulua useita tuotteita, mutta huomioi, että kaikkien varauksen tuotteiden vuokra-aikojen tulee olla yhteneviä.

Lisättyäsi haluamasi tuotteet siirry varaukset-sivulta kassalle. Syötä yhteystietosi, valitse toimitustapa ja syötä mahdollinen alennuskoodi sekä kommentti tilauksen käsittelijälle. Lopuksi klikkaa tee tilaus. Suorita maksu haluamallasi maksutavalla. Onnistuneen tilauksen jälkeen lähetämme tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

 

2) NOUDA TUOTTEET NOUTOPISTEESTÄ TAI POSTISTA

Valitessasi noutomahdollisuuden, ovat varaamasi tuotteet noudettavissa Helsingin noutopisteestämme ensimmäisenä vuokrapäivänä klo 10-18. Noutopiste sijaitsee osoitteessa Wavulinintie 4 / Helsinki.

Valitessasi toimituksen Postitse toimitamme tilaamasi tuotteet viimeistään ensimmäistä vuokrapäivää edeltävänä työpäivänä ja niiden tulisi olla perillä ensimmäisen vuokrapäivän aikana. Sähköpostiisi toimitetaan toimitusvahvistus tuotteiden lähdettyä varastoltamme. Tuotteet toimitetaan valintasi mukaan joko ilmoittamaasi osoitteeseen sovittuna aikana tai Postin toimipaikkaan. Vastaanotettuasi tuotteet tarkista lähetyksen sisältö ja tuotteiden kunto. Mikäli tuotteissa on huomautettavaa, ole välittömästi yhteydessä asiakaspalveluumme.

Tuotteet ovat käytettävissänne viimeiseen vuokrapäivään klo 16 tai 18 saakka. Asiakaspalvelumme palvelee sinua mahdollisissa ongelmatapauksissa koko vuokra-ajan. Huomioi käytön aikana tuotteen oikeaoppinen käyttö sekä vuokrausehdot.

 

3) PALAUTA TUOTTEET

Vuokra-ajan loputtua tulee tuotteet palauttaa Liizille. Käytä palautuksessa pakkausta, jossa tuotteet toimitettiin sinulle. Pakkaa tuotteet hyvin ja muista lisätä palautuksen mukaan täytetty palautuslomake.

Mikäli noudit tuotteet itse, tulee ne palauttaa noutopisteeseen viimeistään viimeisenä vuokrapäivänä klo 18.

Vastaanotettuasi tuotteet postitse, tulee palautus tehdä Postin asiakaspalautuksena. Käytä palautuksessa toimituksen mukana tullutta valmiiksi maksettua osoitekorttia. Tuotteet voi palauttaa mihin tahansa Postin toimipisteeseen. Säilytä palautuksesta saamasi kuitti lähetyksen katoamisen varalta noin viikon ajan palautuksen lähettämisestä.

 

Vuokrausehdot

Voimassa 1.1.2019 alkaen


Liizi.fi on Liizi Oy:n (2703671-6) omistama verkkopalvelu, joka vuokraa tuotteita suomalaisille yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille. 

VUOKRAAMINEN

Vuokranantajana toimii Liizi Oy (2703671-6). Vuokranantaja omistaa vuokrattavat tuotteet. Vuokraaja on osapuoli, joka vuokraa tuotteet vuokranantajalta.
Tuotteet tilataan joko

1) verkkopalvelun kotisivuilla valitsemalla haluttu vuokra-aika vuokrakalenterista ja lisäämällä ne varauksiin (“ostoskori”) tai

2) puhelimitse tai sähköpostitse

Vuokraaja hyväksyy tilauksen tehdessään vuokrausehdot.

 

TUOTTEET

Vuokratut tuotteet ovat vuokranantajan omaisuutta eikä niitä saa vuokrata, lainata, pantata tai luovuttaa muulla tavoin edelleen. Tuotteita tulee säilyttää sisätiloissa lukuunottamatta niiden normaalia, käyttötarkoituksen mukaista käyttöä ulkona. Tuotteiden vahingoittaminen tai hävittäminen on kielletty.

Vuokraaja on vastuussa tuotteen kunnon tarkistamisesta ja tuotteen käytöstä. Vuokranantaja ei ota vastuuta tuotteen käytön aikana tapahtuvista vahingoista tai tuotteesta aiheutuvia vahinkoja.


Tuotteelle aiheutuneesta vahingosta tai tuotteen katoamisesta tulee ilmoittaa välittömästi vuokranantajalle. Vuokraaja on vastuussa tuotteen vahingoittumisesta. Vuokraaja sitoutuu vuokrausehdot hyväksyessään huolehtimaan tuotteesta parhaansa mukaan. Vuokraaja on velvollinen suorittamaan varastetusta, kadonneesta tai vahingoittuneesta tuotteesta vuokranantajalle uushankintahintaa vastaavan korvauksen. 

 

HINNAT

Vuokrahinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Tuotteen vuokrahinta riippuu vuokra-ajasta. Tuotteiden mahdolliset vuokra-ajat sekä hinnoitteluperusteet on ilmoitettu tuotesivulla. Asiakkaan valitessa haluamansa vuokra-ajan palvelussa, näyttää palvelu tuotteen vuokrahinnan valitulle ajalle. Mikäli asiakas palauttaa tuotteet etuajassa, ei vuokranantaja ole velvollinen korvaamaan lyhentynyttä vuokra-aikaa.

 

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

Toimitustavaksi asiakas voi valita noudon Liizin noutopisteestä tai toimituksen Postipakettina mihin tahansa Postin toimipaikkaan. Toimitus Postin toimipaikkaan maksaa 16,00€ sisältäen myös palautuksen. Postitse toimitettavat tuotteet palautetaan Postin toimipisteeseen viimeistään viimeisenä vuokrapäivänä klo 16.00.

Noudettaessa tuotteet itse, tulee tuotteet palauttaa noutopisteeseemme viimeistään viimeisenä vuokrapäivänä klo 18.00.

 

TOIMITUS TAI NOUTO

Valittaessa toimitustavaksi nouto Liizin noutopisteestä, on tilaus noudettavissa Liizin noutopisteestä ensimmäisenä vuokrapäivänä klo 10-18.

Postitse toimitettavien tilausten toimitus tapahtuu asiakkaan valitsemaa vuokra-ajan alkamispäivää edeltävänä työpäivänä varastoltamme. Tuote toimitetaan asiakkaan valitsemalla toimitustavalla Posti Oyj:n kuljettamana Postin toimipaikkaan noudettavaksi. Tuotteen ollessa noudettavissa Postin toimipaikassa ilmoitetaan tästä asiakkaalle tekstiviestitse tai saapumisilmoituksella.
Normaalitapauksessa tuote on noudettavissa tai toimitettuna asiakkaalle ensimmäisen vuokrapäivän aikana viimeistään kello 19. Mikäli tuote ei ole noudettavissa tai sitä ei yritetä toimittaa asiakkaalle ensimmäisen vuokrapäivän aikana, jatketaan vuokra-aikaa sen loppupäästä myöhästymisen pituisella ajanjaksolla.

 

MAKSAMINEN JA MAKSUTAVAT

Verkkopalvelun maksujenvälityksestä vastaa Checkout Finland Oy yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista.

Checkoutin palvelussa voit maksaa joko verkkopankkien verkkomaksupainikkeilla tai korttimaksulla. Maksupainikkeista käytössä on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet. Korttimaksu onnistuu yleisimmillä maksukorteilla.

Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen asiakkaan tulee palata takaisin verkkopalveluun. Onnistuneen maksun jälkeen asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen toimitetaan vahvistus onnistuneesta tilauksesta.

Noudettaessa tuote on maksu mahdollista suorittaa maksukortilla. Mikäli haluat suorittaa maksun noutaessasi tuotteen Helsingin noutopisteestä, valitse maksutavaksi korttimaksu noudettaessa. Hyväksymme yleisimmät maksukortit, kuten Visa, Mastercard ja American Express.

 

TUOTTEIDEN PALAUTTAMINEN

Noutopisteestä noudetut tuotteet: noutopisteestä noudetut tuotteet tulee palauttaa noutopisteeseen viimeistään viimeisenä vuokrapäivänä klo 18.00.

Postitoimituksella toimitetut tuotteet: vuokratuotteiden tulee olla luovutettuna Posti Oyj:n toimipaikkaan viimeistään viimeisenä vuokrapäivänä klo 16.00.

Palautuksen sisällön tulee olla sama kuin tuotetta vastaanotettaessa. Tuotteiden tulee olla palautettaessa hyvässä kunnossa ja vuokrauskelpoisia. Mahdollisista puutteista tulee ilmoittaa palautuslomakkeessa tälle varatussa kohdassa. Mikäli tuotteita palautetaan vaurioituneena tai puutteellisena veloitetaan vahingosta ja/tai hävinneistä osista tai tuotteista uushankintahintaa tai korjauskustannuksia vastaava hinta. Tuotteet palautetaan samassa pakkauksessa, jossa ne on vuokraajalle toimitettu, Palautus on asiakkaalle maksuton käytettäessä Postin asiakaspalautuslähetystä. Tarkempi palautusohje toimitetaan toimituksen yhteydessä.

Mikäli tuotetta ei palauteta välittömästi vuokra-ajan päätyttyä, laskutetaan vuokraajalta lisävuokra jokaiselta alkavalta päivältä. Lisävuokra lasketaan tuotteen lyhyimmän vuokra-ajan mukaisen vuorokausivuokran mukaan. Lisäksi perimme laskutuslisän 10 €/lasku ja maksumuistutuksista 5€/muistutus.. Kahden maksumuistutuksen jälkeen siirrämme asian perintäyhtiölle, joka veloittaa perinnästä vuokraajalta palveluhinnastonsa mukaisen veloituksen. Vuokra-ajan päättymisestä 14 vuorokauden kuluttua vuokraajalta peritään korvaus kuin tuhoutuneesta tuotteesta uushankintahinnan mukaisesti.

 

SOPIMUKSEN IRTISANOMINEN

Vuokranantaja saa irtisanoa sopimuksen irti ja vuokraajan tulee välittömästi palauttaa tuote mikäli vuokraaja on antanut vääriä tietoja, laiminlyönyt vuokran maksamisen, hoitanut tuotetta vuokraehtojen vastaisesti tai rikkonut muutoin sopimusta.

 

ONGELMATILANTEET

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei vastaa tekemääsi tilausta, ota yhteyttä Liizin asiakaspalveluun asiakaspalvelu@liizi.fi (24/7) tai 044 700 7758 (arkisin klo 10-18). Mikäli tuote vioittuu vuokra-aikana on vuokraajan oltava yhteydessä Liizin asiakaspalveluun.

Varkaustapauksissa on vuokraajan tehtävä ilmoitus poliisille ja myös vuokranantajalle. Mahdollinen vakuutuskorvaus tulee ohjata vuokranantajalle. Vuokraaja on velvollinen suorittamaan vuokranantajalle tuotteen uushankintahintaa vastaavan korvauksen mikäli tuote vahingoittuu tai varastetaan.

Vuokranantajalla on oikeus periä vuokraajalta vuokraajan aiheuttamien vahinkojen, korvaavien tuotteiden tai saatavien perinnästä aiheutuneet kulut toteutuneiden kustannusten mukaisina. Tuotteen tuhoutuessa tai kadotessa, on vuokraaja velvollinen maksamaan täyden korvauksen tuotteen tai vastaavan tuotteet arvosta.

Tätä sopimusta koskevat erimielisyydet ratkaistaan Suomen lain mukaan vuokranantajaa lähimmässä oikeuslaitoksessa.

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy