Langaton kaiutin, Sony SRS-XG500

  • 1 Vrk: 37,00 € Extra Vrk 5,00 €
  • Vähimmäisaika: 1 Vrk
    Enimmäisaika: 1 Kk
  • Seuraavaksi saatavilla: 23.9.2023
Current Store Time: 2023-09-22 18:34:24

Sonyn uuden X-Series-kaiutinvalikoiman avulla voit ottaa jokaisesta hetkestä kaiken irti – tavalla, joka ei heti unohdu: LIVE LIFE LOUD.

 

Koe upea Party Sound -ääni XG500-kaiuttimen avulla. Uutuusmalli on suunniteltu tarjoamaan voimakas ja uloitteikas äänentoisto tavalla, joka täydentää jokaista musiikkigenreä. Muhkeaäänisen kaiuttimen matkassa bileet kulkevat sinne minne sinäkin. Upeat värivaloefektit tuovat tunnelmaa illan hämärtyessä. MEGA BASS ja LIVE SOUND -äänitilat tuovat musiikkiisi jyhkeät bassot tai live-konsertin tunnelmaa. Voit myös liittää kaiuttimeen mikrofonin ja laulaa sydämesi kyllyydestä, tai käyttää kaiutinta vahvistimena kitarallesi.

 

XG500 on kestävä kaiutin ja sillä on IP66-luokitus, joten se se on vedenpitävä ja pölytiivis. Kätevän kantokahvan ansiosta se on helppo ottaa mukaan pihajuhliin tai uimarannalle. Kaiuttimen akunkesto on täydellä latauksella jopa 30 tuntia, ja vain 10 minuutin latauksella saat jopa kolme tuntia lisää soittoaikaa. Kuuntelitpa musiikkia ulkona tai sisätiloissa, yksin tai kaveriporukassa - XG500 sopii kaikkiin tilanteisiin ja elämäntyyleihin.