Noutopiste Lauttasaari - Helsinki | Postitoimitus koko Suomeen | Asiakaspalvelu 044 700 7758 | info@liizi.fi

Uusi

Primus Lite+ -retkikeitin

Retkikeittimen vuokraus kaikkialle Suomeen


Nouto noutopisteestämme (Helsinki) tai postitoimitus kaikkialle Suomeen. Postitoimitusten toimitus- ja palautusmaksu yhteensä 8,00€.


Primus Lite+ on kompakti ja energiatehokas kaasukeitin. Poltin pakkautuu kattilan sisään. • Kattilan tilavuus 0,5 l

 • Irrotettava lämpöeriste.

 • Kiehumisaika 2,45 min (0,5l).

 • Piezo-sytytin.

 • Korkeus pakattuna 155 mm.

 • Paino 390g

 • Kaasu ei sisälly vuokrahintaan.


Retkeilytarvikkeiden vuokraus Liizistä on helppoa. Valikoimastamme löydät myös makuualustat, makuupussit, rinkat ja teltat.

3 päivää: 25,00 €  
1 viikko: 30,00 €  
2 viikkoa: 36,00 €  
0,00 €
Minimiaika: 2 päivää
Maksimiaika: 1 kuukausi
Hinnoittelu:
3 päivää: 25,00 €  
1 viikko: 30,00 €  
2 viikkoa: 36,00 €  
3 viikkoa: 42,00 €  
1 kuukausi: 48,00 €  

Valitse varauksen aika

Info
Valmistelupäivät Huoltopäivät

Soita 044 700 7758 saadaksesi lisätietoa tästä tuotteesta

Ilmainen palautus vuokra-ajan päätyttyä

Varauksen kaikilla tuotteilla tulee olla sama vuokra-aika

Kuvaus

Yksityiskohdat

Retkikeittimen vuokraus kaikkialle Suomeen

Nouto noutopisteestämme (Helsinki) tai postitoimitus kaikkialle Suomeen. Postitoimitusten toimitus- ja palautusmaksu yhteensä 8,00€.

Primus Lite+ on kompakti ja energiatehokas kaasukeitin. Poltin pakkautuu kattilan sisään.

 • Kattilan tilavuus 0,5 l
 • Irrotettava lämpöeriste.
 • Kiehumisaika 2,45 min (0,5l).
 • Piezo-sytytin.
 • Korkeus pakattuna 155 mm.
 • Paino 390g
 • Kaasu ei sisälly vuokrahintaan.

Retkeilytarvikkeiden vuokraus Liizistä on helppoa. Valikoimastamme löydät myös makuualustat, makuupussit, rinkat ja teltat.

Näin vuokraat

1.

Valitse tuotteet ja varaa ne haluamallesi ajalle

2.

Vastaanota tuotteet

3.

Palauta tuotteet vuokra-ajan päätyttyä

 

1) Valitse haluamasi tuotteet ja varaa ne haluamaksesi ajaksi

Aloita vuokraaminen etsimällä tarvitsemasi tuotteet. Löydät tuotteet helpoiten joko hakutoiminnolla tai valitsemalla haluamasi kategorian yläpalkista.

Löydettyäsi haluamasi tuotteet klikkaa tuotetta ja siirry tuotesivulle. Sivulla on kerrottu tuotteen tiedot sekä vuokrapaketin sisältö. Jatka vuokrausta valitsemalla tuotesivulla varauksen aloitus- ja lopetuspäivät. Kalenteri ilmoittaa automaattisesti päivät joina tuote on saatavilla. Huomioi, että ensimmäinen vuokrapäivä on päivä, jona tuote toimitetaan sinulle.

Valittuasi aloitus- ja lopetuspäivät hinta valitsemallesi ajalle ilmestyy näkyviin tuotesivulle. Hinnoitteluperusteet ilmoitetaan kunkin tuotteen tuotesivulla. Valittuasi alku- ja loppupäivän, lisää tuote varauksiin klikkaamalla vuokraa. Tämän jälkeen ohjaudut varauksesi-sivulle. Voit jatkaa vuokrausta klikkaamalla jatka vuokrausta. Samaan varaukseen voi kuulua useita tuotteita, mutta huomioi, että kaikkien varauksen tuotteiden vuokra-aikojen tulee olla yhteneviä.

Lisättyäsi haluamasi tuotteet siirry varaukset-sivulta kassalle. Syötä yhteystietosi, valitse toimitustapa ja syötä mahdollinen alennuskoodi sekä kommentti tilauksen käsittelijälle. Lopuksi klikkaa tee tilaus. Suorita maksu haluamallasi maksutavalla. Onnistuneen tilauksen jälkeen lähetämme tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

 

2) Vastaanota tai nouda tuotteet

 

Valitessasi toimituksen Postitse toimitamme tilaamasi tuotteet viimeistään ensimmäistä vuokrapäivää edeltävänä työpäivänä ja niiden tulisi olla perillä ensimmäisen vuokrapäivän aikana. Sähköpostiisi toimitetaan toimitusvahvistus tuotteiden lähdettyä varastoltamme. Tuotteet toimitetaan valintasi mukaan joko ilmoittamaasi osoitteeseen sovittuna aikana tai Postin toimipaikkaan.

Valitessasi noutomahdollisuuden, ovat varaamasi tuotteet noudettavissa Helsingin varastoltamme ensimmäisenä vuokrapäivänä. Noudosta on hyvä sopia puhelimitse tai sähköpostitse etukäteen.

Vastaanotettuasi tuotteet tarkista lähetyksen sisältö ja tuotteiden kunto. Mikäli tuotteissa on huomautettavaa, ole välittömästi yhteydessä asiakaspalveluumme.

Tuotteet ovat käytettävissänne viimeiseen vuokrapäivään klo 16 saakka. Asiakaspalvelumme palvelee sinua mahdollisissa ongelmatapauksissa koko vuokra-ajan. Huomioi käytön aikana tuotteen oikeaoppinen käyttö sekä vuokrausehdot.

 

3) Palauta tuotteet

Vuokra-ajan loputtua tulee tuotteet palauttaa Liizille.Käytä palautuksessa pakkausta, jossa tuotteet toimitettiin sinulle. Pakkaa tuotteet hyvin ja muista lisätä palautuksen mukaan täytetty palautuslomake.

Mikäli noudit tuotteet itse, tulee ne palauttaa toimipaikkaamme.

Vastaanotettuasi tuotteet postitse, tulee palautus tehdä Postin asiakaspalautuksena. Käytä palautuksessa toimituksen mukana tullutta valmiiksi maksettua osoitekorttia. Tuotteet voi palauttaa mihin tahansa Postin toimipisteeseen. Säilytä palautuksesta saamasi kuitti lähetyksen katoamisen varalta noin viikon ajan palautuksen lähettämisestä.

 

Vuokrausehdot

Voimassa 1.11.2015 alkaen


Liizi.fi on Liizi Oy:n (2703671-6) omistama verkkopalvelu, joka vuokraa tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen.

Vuokraaminen
Vuokranantajana toimii Liizi Oy (2703671-6). Vuokranantaja omistaa vuokrattavat tuotteet. Vuokraaja on osapuoli, joka vuokraa tuotteet vuokranantajalta.
Tuotteet tilataan joko

1) verkkopalvelun kotisivuilla valitsemalla haluttu vuokra-aika vuokrakalenterista ja lisäämällä ne varauksiin (“ostoskori”) tai

2) puhelimitse tai sähköpostitse

Vuokraaja hyväksyy tilauksen tehdessään vuokrausehdot.

 

Tuotteet
Vuokratut tuotteet ovat vuokranantajan omaisuutta eikä niitä saa vuokrata, lainata, pantata tai luovuttaa muulla tavoin edelleen. Tuotteita tulee säilyttää sisätiloissa lukuunottamatta niiden normaalia, käyttötarkoituksen mukaista käyttöä ulkona. Tuotteiden vahingoittaminen tai hävittäminen on kielletty.

Vuokraaja on vastuussa tuotteen kunnon tarkistamisesta ja tuotteen käytöstä. Vuokranantaja ei ota vastuuta tuotteen käytön aikana tapahtuvista vahingoista tai tuotteesta aiheutuvia vahinkoja.


Tuotteelle aiheutuneesta vahingosta tai tuotteen katoamisesta tulee ilmoittaa välittömästi vuokranantajalle. Vuokraaja on vastuussa tuotteen vahingoittumisesta. Vuokraaja sitoutuu vuokrausehdot hyväksyessään huolehtimaan tuotteesta parhaansa mukaan. Vuokraaja on velvollinen suorittamaan varastetusta, kadonneesta tai vahingoittuneesta tuotteesta vuokranantajalle uushankintahintaa vastaavan korvauksen.

 

Hinnat
Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Tuotteen vuokrahinta riippuu vuokra-ajasta. Tuotteiden mahdolliset vuokra-ajat sekä hinnoitteluperusteet on ilmoitettu tuotesivulla. Asiakkaan valitessa haluamansa vuokra-ajan palvelussa, näyttää palvelu tuotteen vuokrahinnan valitulle ajalle. Mikäli asiakas palauttaa tuotteet etuajassa, ei vuokranantaja ole velvollinen korvaamaan lyhentynyttä vuokra-aikaa.

 

Toimitustavat ja -kulut
Toimitustavaksi asiakas voi valita toimituksen Postin toimipaikkaan, Postin kotiinkuljetuksen tai noudon Liizin Helsingin varastolta. Toimitus Postin toimipaikkaan maksaa 8,00€ alle 80,00€ tilauksille. Vuokrahinnan ylittäessä tämän, on toimitus ilmainen. Kotiinkuljetuksen hinta on 15,00€ alle 160,00€ tilauksille. Tätä suuremmille tilauksille tarjoamme kotiinkuljetuksen ilmaiseksi. Toimituskulut sisältävät myös tuotteen palautuksen Postin asiakaspalautuslähetyksenä vuokra-ajan päätyttyä. Noudettaessa tuotteet itse, tulee tuotteet palauttaa toimipaikkaan.

 

Toimitus tai nouto
Postitse toimitettavien tilausten toimitus tapahtuu asiakkaan valitsemaa vuokra-ajan alkamispäivää edeltävänä työpäivänä varastoltamme. Tuote toimitetaan asiakkaan valitsemalla toimitustavalla Posti Oyj:n kuljettamana asiakkaan valitsemaan osoitteeseen tai Postin toimipaikkaan noudettavaksi. Kuljettaja sopii asiakkaan kanssa kotiinkuljetuksesta. Tuotteen ollessa noudettavissa Postin toimipaikassa ilmoitetaan tästä asiakkaalle tekstiviestitse tai saapumisilmoituksella.
Normaalitapauksessa tuote on noudettavissa tai toimitettuna asiakkaalle ensimmäisen vuokrapäivän aikana viimeistään kello 16 (kotiinkuljetus klo 21). Mikäli tuote ei ole noudettavissa tai sitä ei yritetä toimittaa asiakkaalle ensimmäisen vuokrapäivän aikana, jatketaan vuokra-aikaa sen loppupäästä myöhästymisen pituisella ajanjaksolla.

Valittaessa toimitustavaksi nouto, on tilaus noudettavissa Liizin toimipaikasta ensimmäisenä vuokrapäivänä.

Vuokraajalla on oikeus palauttaa vuokraamansa tuote veloituksetta mikäli hän kokee tuotteen olevan huonokuntoinen, likainen tai muutoin poikkeavan sovitusta. Palautuksesta tulee olla etukäteen yhteydessä Liizin asiakaspalveluun.

 

Maksaminen ja maksutavat
Verkkopalvelun maksujenvälityksestä vastaa Checkout Finland Oy yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista.

Checkoutin palvelussa voit maksaa joko verkkopankkien verkkomaksupainikkeilla tai korttimaksulla. Maksupainikkeista käytössä on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet. Korttimaksu onnistuu yleisimmillä maksukorteilla.

Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen asiakkaan tulee palata takaisin verkkopalveluun. Onnistuneen maksun jälkeen asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen toimitetaan vahvistus onnistuneesta tilauksesta.

 

Tuotteiden palauttaminen
Vuokrattavat tuotteet tulee toimittaa takaisin Liizi Oy:lle viimeistään vuokra-ajan viimeisenä päivänä klo 16.00. Tällä ajankohdalla tarkoitetaan aikaa jolloin tuotteiden tulee olla luovutettuna Posti Oyj:n toimipaikkaan tai Liizin toimipaikkaan. Palautuksen sisällön tulee olla sama kuin tuotetta vastaanotettaessa. Tuotteiden tulee olla palautettaessa hyvässä kunnossa ja vuokrauskelpoisia. Mahdollisista puutteista tulee ilmoittaa palautuslomakkeessa tälle varatussa kohdassa. Mikäli tuotteita palautetaan vaurioituneena tai puutteellisena veloitetaan vahingosta ja/tai hävinneistä osista tai tuotteista uushankintahintaa tai korjauskustannuksia vastaava hinta.

Tuotteet palautetaan samassa pakkauksessa, jossa ne on vuokraajalle toimitettu, Palautus on asiakkaalle maksuton käytettäessä Postin asiakaspalautuslähetystä. Tarkempi palautusohje toimitetaan toimituksen yhteydessä.

Mikäli tuotetta ei palauteta välittömästi vuokra-ajan päätyttyä, laskutetaan vuokraajalta lisävuokra jokaiselta alkavalta päivältä. Lisävuokra lasketaan tuotteen lyhyimmän vuokra-ajan mukaisen vuorokausivuokran mukaan. Lisäksi perimme laskutuslisän 5€/lasku ja maksumuistutuksista 5€/muistutus.. Kahden maksumuistutuksen jälkeen siirrämme asian perintäyhtiölle, joka veloittaa perinnästä vuokraajalta palveluhinnastonsa mukaisen veloituksen. Vuokra-ajan päättymisestä 14 vuorokauden kuluttua vuokraajalta peritään korvaus kuin tuhoutuneesta tuotteesta uushankintahinnan mukaisesti.

 

Sopimuksen irtisanominen
Vuokranantaja saa irtisanoa sopimuksen irti ja vuokraajan tulee välittömästi palauttaa tuote mikäli vuokraaja on antanut vääriä tietoja, laiminlyönyt vuokran maksamisen, hoitanut tuotetta vuokraehtojen vastaisesti tai rikkonut muutoin sopimusta.

 

Ongelmatilanteet
Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei vastaa tekemääsi tilausta, ota välittömästi yhteyttä Liizin asiakaspalveluun asiakaspalvelu@liizi.fi tai 044 700 7758. Mikäli tuote vioittuu vuokra-aikana on vuokraajan oltava yhteydessä Liizin asiakaspalveluun.

Varkaustapauksissa on vuokraajan tehtävä ilmoitus poliisille ja myös vuokranantajalle. Mahdollinen vakuutuskorvaus tulee ohjata vuokranantajalle. Vuokraaja on velvollinen suorittamaan vuokranantajalle tuotteen uushankintahintaa vastaavan korvauksen mikäli tuote vahingoittuu tai varastetaan.

Vuokranantajalla on oikeus periä vuokraajalta vuokraajan aiheuttamien vahinkojen, korvaavien tuotteiden tai saatavien perinnästä aiheutuneet kulut toteutuneiden kustannusten mukaisina. Tuotteen tuhoutuessa tai kadotessa, on vuokraaja velvollinen maksamaan täyden korvauksen tuotteen tai vastaavan tuotteet arvosta.

Tätä sopimusta koskevat erimielisyydet ratkaistaan Suomen lain mukaan vuo

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy